Svjetlom do poslužitelja

poruka: 6
|
čitano: 1.037
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Svjetlom do poslužitelja".
18 godina
neaktivan
Svjetlom do poslužitelja

cool.

kada to zabljesti... sada ce se velike hale moci koristiti i kao disko ;)

on topic. nije lose zamisljeno. bas me zanima kako ce se pokazati u praksi.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svjetlom do poslužitelja

zanimljivo ali koliko je isplativo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 1 hvala 0
17 godina
RE: Svjetlom do poslužitelja
Littlemanbeingerased kaže...

cool.

Pa ne koristi se tu vidljivo svjetlo nego vjerojatno infrared ili neka druga boja nevidljiva za oko, a sto se tice isplativosti zasto ne bi bilo isplativo. Optika se vec dugo koristi u serverima, tako da cak ni ugradnja trebala bit problem.

16 godina
neaktivan
Svjetlom do poslužitelja

A i nije zamišljeno za kućne korisnike tako da mi tu isplativost ili neisplativost baš i nećemo osjetiti.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cartman kaže...

A i nije zamišljeno za kućne korisnike tako da mi tu isplativost ili neisplativost baš i nećemo osjetiti.

pa nisam ni mislija na nas

nego koliko je tvrtkama isplativo nanovo obnavljati sve

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
neaktivan
Renesis kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

cool.

Pa ne koristi se tu vidljivo svjetlo nego vjerojatno infrared ili neka druga boja nevidljiva za oko, a sto se tice isplativosti zasto ne bi bilo isplativo. Optika se vec dugo koristi u serverima, tako da cak ni ugradnja trebala bit problem.

LoL

pa znam da se ne koristi vidljivo svjetlo. to je bila sala.

Smijeh

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice