Surface 2 i plavi ekran smrti

poruka: 10
|
čitano: 1.875
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Surface 2 i plavi ekran smrti".
12 godina
neaktivan

Svi vaši najveći strahovi i frustracije od sada i na tabletima. PC ima ozbiljnu konkurenciju.

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Tablet u danasnjem obliku ne moze konkurirati laptopu, a kamoli nekom jacem PC-u.

http://isvijet.com.hr

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Surface 2 i plavi ekran smrti
Edge kaže...

Tablet u danasnjem obliku ne moze konkurirati laptopu, a kamoli nekom jacem PC-u.

{#} kolega je mislio konkurencija u smislu bsod-a

xfact
16 godina
odjavljen
Edge kaže...

kako ne, evo ovaj surface 2 tablet je obični laptop bez tipkovnice, tj. ima i tipkovnicu ako ju kupiš i zakačiš, tako da ne znam o čemu pričaš, isti hardver, isti softver...

16 godina

tko radi taj i griješi

17 godina
protjeran
hahaha, kako da ne, cisto opravdanje za nesposobne :))))
17 godina
protjeran
Imaju svega 2-3 uredjaja koje pogoni taj OS i opet sra**a :) zabavi nikad kraja uz Mikrošoft :P
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

u Žmukljošuftu su barem u nečemu dosljedni, a "plavi zaslon" je tu od početaka. čak je i DOS nadživio {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 17:13 (Ajar).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Nemože windows OS biti bez BSOD-a,pa to je tradicija već dugo vremena
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Dečki mislim da bi trebali napraviti da se BSOD pojavljujue 1 puta tjedno u slučajno vrijeme, naravno kaj god radili se izbriše, pa da im onda šaljemo e-mailove koliko su nas zeznuli, da se ekipa tamo dobro nasmije, pa tko ih najviše nasmije dobi njihov najnoviji proizvod-naravno sa BSOD-om :-)))
Tko je za, ajmo napraviti peticiju da se to doda kao sljedeča kritična zakrpa na sve kompove :-)))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice