Superbrzi iPhone 3G S

poruka: 25
|
čitano: 3.204
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Superbrzi iPhone 3G S".
17 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

Kaj im u osnovi nije bio dosta brz???

mislim ja se ne zalim na to kaj je brži ali umjesto da su brzinu isli povecat, mogli su mu vrijeme autonomije povecat. barem 2x, pa bi to bilo vrijedno onih novaca.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Superbrzi iPhone 3G S
Matatata krele od zanata kaže...

Kaj im u osnovi nije bio dosta brz???

mislim ja se ne zalim na to kaj je brži ali umjesto da su brzinu isli povecat, mogli su mu vrijeme autonomije povecat. barem 2x, pa bi to bilo vrijedno onih novaca.

malo je povečano ali nedovoljno
18 godina
neaktivan

Trebali su poboljšat komponente. Tipa stavit jaču kameru ili tako nešto... Na taj način bi im brzina ostala ista a dobili bi bolji mobitel. Ovako imaju samo brži iPhone što zapravo i nije toliko važno jer je i osnovni model sam po sebi dovoljno brz.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
18 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S
Ovo se već isplati kupiti .
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

Samim stavljanjem PowerVR SGX 520 grafičkog čipa Apple me ugodno iznenadio. A čitao sam i da je dosta game developera oduševljeno ovim. Mnogi govore da će uz pomoć ovog čipa grafika biti bolja od one na PSP-u.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Creative kaže...

Trebali su poboljšat komponente. Tipa stavit jaču kameru ili tako nešto... Na taj način bi im brzina ostala ista a dobili bi bolji mobitel. Ovako imaju samo brži iPhone što zapravo i nije toliko važno jer je i osnovni model sam po sebi dovoljno brz.

stavljena je jača kamera
skoro sve stvari su poboljšane, barem malo
DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
18 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

Lijepo ubrzanje, ali po mom mišljenju nedovoljno za promjenu uređaja i za razliku u cijeni koja sa sadašnjih $150 za 3G 16GB ide na $500 i $700 za 3GS.

U nas očekujte iste cijene kao u startu: 2-3 tisuće kuna, dvogodišnji ugovor i polog od 1500-2500kn na 6 mjeseci.

Ja sam odabrao 3G za 0kn koji je dovoljno brz za sve što sam probao. Ionako se ne igram niti namjeravam na telefonu.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 12:15 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Samim stavljanjem PowerVR SGX 520 grafičkog čipa Apple me ugodno iznenadio. A čitao sam i da je dosta game developera oduševljeno ovim. Mnogi govore da će uz pomoć ovog čipa grafika biti bolja od one na PSP-u.

Kolko sam ja upoznat taj ćip je jači od PSP-ovog, ali samo se pitam kakve če to igre biti bez tipaka za igratiNeodlučan.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
18 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
scorpion667 kaže...

Kolko sam ja upoznat taj ćip je jači od PSP-ovog, ali samo se pitam kakve če to igre biti bez tipaka za igratiNeodlučan.
Pa prilično dobre, moram priznati. Već sada su te igre grafički kao one na PC-u prije nekoliko godina, a sada... weeeeeeee.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam odabrao 3G za 0kn koji je dovoljno brz za sve što sam probao. Ionako se ne igram niti namjeravam na telefonu.

Dok ne probaš Frenzic, Peggle, Enigmo, Fieldrunners i sl.. :)
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...
naxeem kaže...

Što je to?
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Lijepo ubrzanje, ali po mom mišljenju nedovoljno za promjenu uređaja i za razliku u cijeni koja sa sadašnjih $150 za 3G 16GB ide na $500 i $700 za 3GS.

Pa u biti ono što Apple radi kod svih generacija novih uređaja je da im da cijenu stare generacije, a na staroj generaciji izvrši price cut. 3G 16GB nema više u ponudi, međutim ako netko stvarno želi 3G može si kupiti 8GB verziju po dosta nižoj cijeni ^^
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
18 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Pa u biti ono što Apple radi kod svih generacija novih uređaja je da im da cijenu stare generacije, a na staroj generaciji izvrši price cut. 3G 16GB nema više u ponudi, međutim ako netko stvarno želi 3G može si kupiti 8GB verziju po dosta nižoj cijeni ^^
Da, pardon za GB, ali negdje sam vidio da se i 16GB prodaje "dok ga ima".
Svakako dobra solucija.
17 godina
neaktivan
Creative kaže...

Većina ljudi bi radije brži mobitel koji je ugodniji za rad nego bolju lošu kameru! Uostalom, po
ova nova 3 MP kamera će biti bolja od većine na tržištu.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
vjeko kaže...
naxeem kaže...

Što je to?
 Igre :)
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Dali če doči i kada kod nas ta jeftinija(niža) cijena, pa bi možda onda bilona crno jeftinijeCool.
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...
naxeem kaže...
vjeko kaže...
naxeem kaže...

Što je to?
?!
18 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

Pa iphone je mala prijenosna konzola.

Naravno da bi ga kupio i za igranje ne samo kao standardni telefon.

A multitouch mu daje supe MP igre .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
vjeko kaže...
naxeem kaže...
vjeko kaže...
naxeem kaže...

Što je to?
?!
 Pa probaj neke od navedenih pa ćeš promjenit mišljenje...
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Dali če doči i kada kod nas ta jeftinija(niža) cijena, pa bi možda onda bilona crno jeftinijeCool.
 Kad dođe novi cijene na crno bi trebale pasti ispod 1000 KN, moja procjena.
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
 Kad dođe novi cijene na crno bi trebale pasti ispod 1000 KN, moja procjena.
 Iako nisam ljubitelj iphonea ako bude ispod 1000 moraču si ga uzeti.
17 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

ja amo ne razumijem zašto su maknuli 3g 16 gb???

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ja amo ne razumijem zašto su maknuli 3g 16 gb???

Jer sad imaju 3GS 16GB po prvobitnoj cijeni 3G 8GB :)
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
18 godina
Superbrzi iPhone 3G S

uuuu... jedva cekam prve recenzije na netu... pa, da vidimo koliko je doista brzi od 3G. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 14:22 (Šime).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Superbrzi iPhone 3G S

! Stvarno je brz...

EDIT: I unlock je već spreman!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 22:21 (vjeko).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice