Superbrza kamera

poruka: 13
|
čitano: 2.146
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Superbrza kamera".
17 godina
neaktivan
Superbrza kamera

Hell yeah! Još brži prikaz metka u letu, pucanja vodenog balona i Coca Cole sa šećerom. Sav sam se naježio.

1 0 hvala 0
18 godina
Superbrza kamera

Zanimljiva primjena kod analize krvi!

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
17 godina
Superbrza kamera

sad još samo treba napravit ekran od 6 miljuna herza Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 17:24 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Superbrza kamera
alien kaže...

Čemu? Ovo zvuči kao spam, ali me stvarno zanima zašto misliš da bi imali ikakve prednosti od 6 milijina Hz?
17 godina
protjeran
Random. kaže...
alien kaže...

Čemu? Ovo zvuči kao spam, ali me stvarno zanima zašto misliš da bi imali ikakve prednosti od 6 milijina Hz?
 Pa covjek ocito hoce da gleda te snimke u realnom vremenu. Sigurno je profić Namigiva
17 godina
neaktivan

Dobra kamera, no dobro da će to pomoči u otkrivanju raznih boljesti , no za ljude opčenito to je bezveze, jer ljudsko oko i mozgu je to neprimjetno, sadasnje kamere su dobre.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
18 godina
Superbrza kamera

Ne treba ekran od 6 milijuna herza, što bi time dobio? Tvoj mozak je sposoban procesirati 6 milijuna promjena u sekundi? :)

Iako će snimka imati 6 milijuna fps, puštat će se u 25 fps pa ćeš imati super slow motion pogled.

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takve kamere bi mogle biti popularne kod nadzornih kamera, recimo netko ispali metak, kamera snimi metak u letu, no policija odma iz metka u letu vidi i čijeg pištola je ispaljeno. Svaki pištolj ima svoj otisak.

17 godina
linuxuser kaže...

Takve kamere bi mogle biti popularne kod nadzornih kamera, recimo netko ispali metak, kamera snimi metak u letu, no policija odma iz metka u letu vidi i čijeg pištola je ispaljeno. Svaki pištolj ima svoj otisak.

a dobro sad, nećemo pretjerivat. koja bi trebala bit rezolucija kamere da se može metak analizirat?
17 godina
neaktivan
Superbrza kamera

Kolki im onda treba HDD da sve to pohraneNeodlučan

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"Kolki im onda treba HDD da sve to pohraneNeodlučan"

-bez brige, dok to bude gotovo več če izmslit neki greenray sa više terabajta Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 14:54 (alien).
17 godina
neaktivan
alien kaže...

"Kolki im onda treba HDD da sve to pohraneNeodlučan"

-bez brige, dok to bude gotovo več če izmslit neki greenray sa više terabajta Osmijeh

da, pogledaj s kojim smjerom idu usb stickovi, moguče je da čemo za 2 godine imati 128gb a na računalima čemo imati klasicne ssd diskove ogromnih kapaciteta.
Više nečemo razmišljati o mp3, o divx mpeg itd na taj način da bi ustedjeli mjesta veće ćemo samo gledati na kvalitetu.

17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Više nečemo razmišljati o mp3, o divx mpeg itd na taj način da bi ustedjeli mjesta veće ćemo samo gledati na kvalitetu.

Nope. Uvijek će biti bolja kvaliteta i uvijek će nam trebati kompresija.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice