Stroggovska buba

poruka: 12
|
čitano: 2.100
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stroggovska buba".
17 godina
neaktivan
Stroggovska buba

Došlo je vrijeme i za borg-bube...Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stroggovska buba

Ovo malo plaši... ja ću nastavit gnječit bube, sad je i špijunaža moguća :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stroggovska buba

bolesno. kom treba ps3 nakon ove vijesti?! klincima podijelit par ovakvih da borave malo na friskom zraku!

sad mi je palo na pamet igranje s bazama mravi kad sam bio mali. bratić i ja.. svatko ima jedan mravinjak ("the base") i hranimo ih i naoružavamo, a oni se naravno međusobno kolju.

to smo igrali dok warcraft nije izašao. strah me pomislit šta bi bilo da smo imali mrafce na daljenski. vjerojatno bih još uvijek bio dijete na svježem zraku.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stroggovska buba
bubbach kaže...

bolesno. kom treba ps3 nakon ove vijesti?! klincima podijelit par ovakvih da borave malo na friskom zraku!

sad mi je palo na pamet igranje s bazama mravi kad sam bio mali. bratić i ja.. svatko ima jedan mravinjak ("the base") i hranimo ih i naoružavamo, a oni se naravno međusobno kolju.

to smo igrali dok warcraft nije izašao. strah me pomislit šta bi bilo da smo imali mrafce na daljenski. vjerojatno bih još uvijek bio dijete na svježem zraku.

haha.. ovo još nisam čuo da se neko igro ratovanja s mravima, zanimljivo zvuči morat ću probat to......Smijeh
Be NooB To Be Cool...
17 godina
neaktivan
RE: Stroggovska buba
Tomcat5 kaže...

Došlo je vrijeme i za borg-bube...Smijeh

Da to sam i ja mislio borg bube hahahahhahahahaha.
17 godina
protjeran
Stroggovska buba

koja brija....     :D                 šta misliš napravit cijelu vojsku takvih....   ajme

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Stroggovska buba

Nemojte me spasavati s tim,  koja izlika za spiunazu...

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 4:47 (bestia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stroggovska buba

To ću stavit svom bratu u glavu, ali samo s komandama :

1. DONESI SOK
  2. DONESI JESTI
  3. UDARI SAM SEBE KAO KARABATIĆ BALIĆA
  4. STAVI GLAVU U WC-ŠKOLJKU
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Nije zlato sve što sja. Postoji nafta." http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Stroggovska buba

Od svih mogućih kukaca, znanstvena gamad je odabrala zaštićenu vrstu, barem u Evropi ako ne kod tih američkih debila. Bolje da to isprobaju na ljudima, recimo senatorima koji ionako jesu marionete krupnog kapitala. Ne, nisam zeleni, nisam vegetarijanac, ali sam svjestan da su ljudi i životinje povezani u biološki krug i nestanak nekih životinjskih vrsta ma kako u našim očima bio beznačajan može značiti opasnost za ljudski opstanak.

Da, bolje da se isproba na ljudima. Napraviti Cybran naciju, replikante, ionako znanost ide u tom smjeru.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stroggovska buba

Ovo bi se stvarno dalo iskoristiti u dobre svrhe, ali ako Amerikanci opet to pretvore u oružje rata, kao i mnoge druge izume, onda ne vrijedi ni pišljiva boba. Al ovo za traženje nestalih i izviđanje je izvrsna ideja.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stroggovska buba

Ova baja je strašna...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stroggovska buba

sad i filmovi postaju stvarnost

0 0 hvala 0