Stiže Sonyjev tablet?

poruka: 6
|
čitano: 1.165
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Sonyjev tablet?".
15 godina
neaktivan
Stiže Sonyjev tablet?

dobar text, ali užas reklama

maknite to sa naslovnice, barem zvuk

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 14:41 (theBlaza).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stiže Sonyjev tablet?

Sad ce, kao i uvjek, doci netko pametan i komentirati: "nemoj dolaziti na bug ako ne zelis gledati reklame..."

Kako me zivciraju takvi likovi...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stiže Sonyjev tablet?

Kakva reklama? O čemu vi pričate? Izgleda da adblocker na chromu radi posao kako spada{#}

Što se tiče vijesti, čudi me da je ovo sony-ev tablet, a ne sony ericsson, s obzirom da oni rade smartphonove, što je ponukalo sony-a da želi vlastiti tablet pod svojim imenom hmmm?

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Stiže Sonyjev tablet?

Zarada.
Ni pet ni šest nego drugo mjesto u svijetu poslije ipada.
LoL
Kaj Samsung je neka firmica iz garaže pa budu sam tak dopustili Sonyju da dojde na drugo mjesto, a da ne pričamo da svi ali svi misle izbacit neki tablet ako još nisu.

Nek naprave tablet na kojem nemaju 100% zarade a ne da seru kvake sa uređajima po 4,5 ili 6k kn! wtf!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 16:16 (NEW_MAN).
17 godina
protjeran
Stiže Sonyjev tablet?

tablet gubi smisao postojanja cim mu je cijena vislja od 200tinjak eura... 

nije to pr niti pravo racunalo, nije to ni mobitel ni nista.... to je igracka zasurfanje i razonodu.... jeftin ima smisla, skup postaje idiotarija....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stiže Sonyjev tablet?

Teško da će uspijeti do kraja 2012. zauzeti drugu poziciju na tržištu tableta ako uzmemo u obzir da Sony-jevi uređaji imaju nešto više cijene od konkurencije.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice