Stiže plašt nevidljivosti?

poruka: 39
|
čitano: 3.443
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže plašt nevidljivosti?".
17 godina
neaktivan

...e a znam da sam osjetio kao da me netko dira dok sam se tusirao :S

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plašt dreka, a ne nevidljivosti. Priče za malu djecu, ali ni prva ni zadnja priča takve vrste. A američkoj vojsci ne može pomoći ni Sv. Petar koliko su jadni, pogotovo njihovi vojnici plaćenici. Koja vam je to vojska s doseljenicima koji imaju obuku tri tjedna i koji bi dali glavu zbog 'zelene karte'. Mogu imati visokorazvijenu teh. ali bez ljudstva su nitko i ništa. Njihova taktika je izbombardiraj koliko možeš, onda bježi. U borbi prsa na prsa nema slabijih vojnika.  Mogu si taj plašt staviti oko glave da se ne sramote. A taj bi plašt zaista bio dobar za špijuniranje cura...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

izmislio nevidljiva slova,             nagr         savrsen         . Sto se tice cura, plati pa viri, imas mislim na kolodvoru nesto tako. Nema dzabe ni u stare babe.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stiže plašt nevidljivosti?
bestia kaže...

Sto se tice cura, plati pa viri, imas mislim na kolodvoru nesto tako.

hahahahaha GG!
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

...e a znam da sam osjetio kao da me netko dira dok sam se tusirao :S

I ja sam tak nes osjetio al sam mislio da sam prolupo...dobra,Smijeh dobraSmijeh
Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..
17 godina
neaktivan

Sad će odma u Turbo Limač - Skrivka nova igra gdije vam je samo glava otkrivena - za samo 2999,99kn

TV prodaja - prekrijte auto plaštom i spriječite kradljivce da ga vide - ovo nije dostupno u trgovinama -samo 19,999kn

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Sonny kaže...
r420r kaže...

ameri to vec imaju, samo mi to ne vidimo... Belji se

Dobra, dobra.

A korist je višestruka.. moci cemo špijunirati ptice, kukce, lavove i slične stvari a da nas ne vide.
Ili, još bolje, recimo.. špijunirat cure =)
 Sad vec konstruktivno razmisljamo Smijeh
 životinje jako dobro čuju
Shady in the house
17 godina
Shady kaže...
DrNasty kaže...
Sonny kaže...
r420r kaže...

ameri to vec imaju, samo mi to ne vidimo... Belji se

Dobra, dobra.

A korist je višestruka.. moci cemo špijunirati ptice, kukce, lavove i slične stvari a da nas ne vide.
Ili, još bolje, recimo.. špijunirat cure =)
  Sad vec konstruktivno razmisljamo Smijeh
  životinje jako dobro čuju
  zivotinje cuju ali cure ne xd
robert lalic
17 godina
neaktivan

Ako se to doseli u moje ruke:cure auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuSmijehSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 1:59 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice