Stiže OCZ RevoDrive 3

poruka: 23
|
čitano: 6.092
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže OCZ RevoDrive 3".
17 godina
neaktivan
Stiže OCZ RevoDrive 3

OMG! 1Gb/s Botujes OS za 5 sec :) Sigurno ce cijena biti oko $500 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 3:45 (localhost).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Re: Stiže OCZ RevoDrive 3
localhost kaže...

OMG! 1Gb/s Botujes OS za 5 sec :) Sigurni ce cijena biti oko $500 

Dodaj još jednu nulu :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
Stvarno neznam kako ta stvar može koštat toliko puno novaca? Za te novce se kupi dobro prosječno računalo.
18 godina
odjavljen
3n3m1 kaže...
Stvarno neznam kako ta stvar može koštat toliko puno novaca? Za te novce se kupi dobro prosječno računalo.

Za one koji drkenjaju po photoshopu profesionalno ili za vrhunski SQL server - dušu dalo!

Freak Show Inc.
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Kupio nekidan njihov novi SSD Vertex 3 od 580 MB/s, i već skoro pa opsolentan. LOL. Btw, disk je zakon, boota Win 7 kojih 3 puta brže nego Caviar Black.

0 0 hvala 0
17 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

predviđanja:

With four controllers the RevoDrive 3 X2 is good for up to 1.5GB/s reads and 1.2GB/s writes. OCZ is quoting up to 200,000 4KB random write IOPS. Again all of these figures are using highly compressible data. Just like the base RevoDrive 3, TRIM/SMART reporting are now supported on the x2.

Capacities start at 240GB ($699) and go all the way up to 960GB.
od $700 ->
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Friday kaže...
3n3m1 kaže...

Za one koji drkenjaju po photoshopu profesionalno ili za vrhunski SQL server - dušu dalo!

Ili za one koji bi to jednostavno htjeli imati pod svojim stolom dok igraju omiljenu igru {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
odjavljen
Lion King kaže...
Friday kaže...
3n3m1 kaže...

Ili za one koji bi to jednostavno htjeli imati pod svojim stolom dok igraju omiljenu igru {#}

Da ali onda govorimo uglavnom o tatinim sinovima koji ne znaju šta bi sa lovom. Oni se mogu igrati i ako se mapa učitava 3 sekunde duže. U slučaju profesionalaca govorimo o stvarnim uštedama unatoč inicijalno ogromnoj cifri koju je potrebno izdvojiti za ovu stvarčicu. Recimo, ja sam programer i hrpetinu vremena dnevno provodim čekajući da disk nešto prorošta jer imamo ogroman projekt. Iako imam i7 stroj na 2.93 ghz i 8 giga rama svejedno neke stvari traju jer puno toga ovisi o disku (cijeli solution je sastavljen od par desetaka tisuća datoteka). S obzirom na činjenicu da moje vrijeme firmu košta - bilo bi zgodno smanjiti vrijeme u kojem ja čekam da disk prestane mljeti, ne? Tu govorimo o isplativosti kroz možda već par mjeseci.

Freak Show Inc.
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

ma kakvi profesionalci u fotošopu trebaju revodrive, i broje sekunde dok se dižu vindoze... ajd smirite doživljaj.

Pod profesionalna namjena, nisu mislili na lokalprofesionalce u webdesignu i flash igrama.

(oni i tako imaju superioran Mac, kojem netreba revodrive, nego sve radi bežično, preko ajfona drito iz jobsovog istorea)

;)

Šalu na stranu, OCZ RevoDrive 3 X2 je već odavno po sajtovima na testovima, pa je najbolje pročitati

ovaj zaključak, da ne filozofiramo i fantaziramo previše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:35 (overhaul).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Stiže OCZ RevoDrive 3

Najbolje da ukinemo forum, svejedno se sve može pročitati negdje vani...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Ne pliz... nastavi. Što misliš, za koliko bi se digo windows?

Kolko za fotošop?

...

Mislim ajde, da krenete od zaključka da nema trim, da je

SandForce SF-2281 kontroler izgleda još nestabilan

pa se ne preporuča za enterprise,

ili da krenemo u raspravu dali   se u tom sistemu onda

više isplati za iste pare 4 komada lijepih ssd-ova u RAID0

(ako se koristi amd fx990 chipset, jerbo intel ima samo

2 komada 6Gbps SATA port...) no ne vidjeh ništa sadržajnog,

osim standardnog "meni se isto brzo diže, jer i ja imam ssd/pih to je za tatine sinove/joooj da ja to imam kako bi mi se brzo dizao..."

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 21:06 (overhaul).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Ne pliz... nastavi. Što misliš, za koliko bi se digo windows?

Kolko za fotošop?

...

Mislim ajde, da krenete od zaključka da nema trim, da je

SandForce SF-2281 kontroler izgleda još nestabilan

pa se ne preporuča za enterprise,

ili da krenemo u raspravu dali   se u tom sistemu onda

više isplati za iste pare 4 komada lijepih ssd-ova u RAID0

(ako se koristi amd fx990 chipset, jerbo intel ima samo

2 komada 6Gbps SATA port...) no ne vidjeh ništa sadržajnog,

osim standardnog "meni se isto brzo diže, jer i ja imam ssd/pih to je za tatine sinove/joooj da ja to imam kako bi mi se brzo dizao..."

Pa neću nastaviti. Forum će biti odmah ukinut a evo upravo očekujemo poziv od predsjednika i tražit ćemo da se ukinu i sva javna glasila jer nema smisla raspravljati o bilo čemu.

Freak Show Inc.
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Pa nemoraš, samo nemoj plakati. Evo ja ću, da se iskupim što sam bio grub.

...

Although the drive has been well received in the enthusiast and gamer community, the Sandforce SF-2281 controller within the drive has been causing widespread problems for some users. For some customers, their motherboard or laptop does not recognize the drive at all. For others, the drive continually triggers blue-screens-of-death, which has resulted in a frustrating user experience.

Ajd mi samo objasni kako to tvoja firma tebi kao programeru do sada nije već obezbjedila pristojan ssd i 16GB rama?

Mislim, nisam siguran koji progremari trebaju toliki ram, ali   firme obično kupuju kad neko obrazloži potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 21:19 (overhaul).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Pa nemoraš, samo nemoj plakati. Evo ja ću, da se iskupim što sam bio grub.

...

Although the drive has been well received in the enthusiast and gamer community, the Sandforce SF-2281 controller within the drive has been causing widespread problems for some users. For some customers, their motherboard or laptop does not recognize the drive at all. For others, the drive continually triggers blue-screens-of-death, which has resulted in a frustrating user experience.

Ajd mi samo objasni kako to tvoja firma tebi kao programeru do sada nije već obezbjedila pristojan ssd i 16GB rama?

Mislim, nisam siguran koji progremari trebaju toliki ram, ali   firme obično kupuju kad neko obrazloži potrebe.

Kad budeš radio na projektima koji zahtjevaju toliku količinu memorije znat ćeš. Isprobavali smo u firmi Corsair SSD-ove (prošle godine, doduše) i nismo bili dovoljno zadovoljni razlikom u odnosu na diskove koje trenutno koristimo da bismo napravili rez.

A ti bi mogao od silne zajedljivosti dobiti čir, koji ti je?

Freak Show Inc.
18 godina
Friday kaže...

Da ali onda govorimo uglavnom o tatinim sinovima koji ne znaju šta bi sa lovom. Oni se mogu igrati i ako se mapa učitava 3 sekunde duže. U slučaju profesionalaca govorimo o stvarnim uštedama unatoč inicijalno ogromnoj cifri koju je potrebno izdvojiti za ovu stvarčicu. Recimo, ja sam programer i hrpetinu vremena dnevno provodim čekajući da disk nešto prorošta jer imamo ogroman projekt. Iako imam i7 stroj na 2.93 ghz i 8 giga rama svejedno neke stvari traju jer puno toga ovisi o disku (cijeli solution je sastavljen od par desetaka tisuća datoteka). S obzirom na činjenicu da moje vrijeme firmu košta - bilo bi zgodno smanjiti vrijeme u kojem ja čekam da disk prestane mljeti, ne? Tu govorimo o isplativosti kroz možda već par mjeseci.

Klasična teorija o tatinim sinovima!  Zar je danas sramota pošteno raditi i kupiti si nešto što te veseli a da ne dobiješ etiketu tatinog sina?

18 godina
odjavljen
movie kaže...
Friday kaže...

Klasična teorija o tatinim sinovima!  Zar je danas sramota pošteno raditi i kupiti si nešto što te veseli a da ne dobiješ etiketu tatinog sina?

Ne, nije sramota - baš naprotiv. Ali složit ćeš se da je ovo ipak toliko ekstreman komad hardvera da će si ga vrlo vrlo rijetki moći priuštiti tek tako radi igranja. Ne? A većina njih će ipak biti tatini sinovi...

Freak Show Inc.
18 godina
Svi smo mi tatini sinovi (vise-manje).
Ontopic. Takvi "diskovi" su za profice, tu i tamo za bogate ljude koji zele naj u svojim PC-ovima. Btw, takav jedan bi mi dobro dosao za ucitavanje WoW-a. Koliko sam vremena potrosio na ucitavanje Dalarana, koliko je to samo farmanja moglo biti, postignutih achivmentsa, odigranih arena i battlegrounds-a... bice puno.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Kao sto Friday kaze, sa Revom ce profitirati oni koji cesto pisu i citaju po disku. Dakle, programeri, SQL server masine i slicno.

Gameri nece toliko profitirati iz razloga sto se igra jednom ucita i to je to. Nema konstantnog citanja/pisanja ogromne kolicine podataka po disku.  

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

0 0 hvala 0
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Ja ću si sad kupiti jedan Overhaulu za inat i na njemu igrati prvu verziju tetrisa za PC!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 17:19 (dd.inc).

0 0 hvala 0
18 godina
Stiže OCZ RevoDrive 3

Kupi kupi, to je čoek od akcije:) Samo moraš bit tatin sin, jer eo naučio sam da tate

to financiraju. Dakle mami ni riječi!

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
Lion King kaže...
Friday kaže...
3n3m1 kaže...

a ne znam baš to vrijeme koje si uštedio vjerovatno ćeš provesti u čakuli s kolegicama,popoiti kavu zapaliti itd....

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
odjavljen
blackalbum kaže...

a ne znam baš to vrijeme koje si uštedio vjerovatno ćeš provesti u čakuli s kolegicama,popoiti kavu zapaliti itd....

Moguće, ali ugradnja ovako nečega bi mogla biti korak naprijed u podizanju produktivnosti. Iako bi kod nas vjerojatno bilo upravo ovo što si napisao.

Freak Show Inc.
18 godina
neaktivan
Heroes get remembered, but legends never dies.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice