Izgleda dobro, podsjeća na legendarni 6110 model. Međutim nekako sumnjam u trajanje baterije.
Možda ova recesija donese i nešto dobro. Recimo uspori tempo izdavanja novih proizvoda a samim time da dovoljno vremena za kvalitetan razvoj.
Izgleda dobro, podsjeća na legendarni 6110 model. Međutim nekako sumnjam u trajanje baterije.
Možda ova recesija donese i nešto dobro. Recimo uspori tempo izdavanja novih proizvoda a samim time da dovoljno vremena za kvalitetan razvoj.
Ja imam nokiu E51 i mobitel je odlican. Jedino mi smeta mali ekran, a inace sve pet. Ako netko hoce, prodajem ga :D
Ljepa najava, bravo za Nokiju. Osim što je privlačan, ajde ne mora biti i svima, ali ima 600-megahercni procesor što je stvatrno respect, a i o autonomiji baterije što bruje je isto za svaku pohvalu.
Jako pristojna nadogradnja, ono najslabije kod E51 je bila 2mpx kamera, dobro da su joj dodali i bljesak.
Proc je možda malo i prejak, ali ok.... I trajenje baterije izgleda odlično.
Ma kamera na ovim mobitelima i nije na prvom mjesti, a ni na drugom.... i da povečali su i ekran u odnosu na predhodnika. Kad smo već kod kamera i nije po današnjim standardima nešto ovo 3.2, da im je kamere bitna bila bi ona od 5MP barem.
Ma kamera na ovim mobitelima i nije na prvom mjesti, a ni na drugom.... i da povečali su i ekran u odnosu na predhodnika. Kad smo već kod kamera i nije po današnjim standardima nešto ovo 3.2, da im je kamere bitna bila bi ona od 5MP barem.