Stiže Nokia E52

poruka: 6
|
čitano: 3.157
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Nokia E52".
17 godina
protjeran
Stiže Nokia E52

Izgleda dobro, podsjeća na legendarni 6110 model. Međutim nekako sumnjam u trajanje baterije.

Možda ova recesija donese i nešto dobro. Recimo uspori tempo izdavanja novih proizvoda a samim time da dovoljno vremena za kvalitetan razvoj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stiže Nokia E52

Ja imam nokiu E51 i mobitel je odlican. Jedino mi smeta mali ekran, a inace sve pet. Ako netko hoce, prodajem ga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stiže Nokia E52

Ljepa najava, bravo za Nokiju. Osim što je privlačan, ajde ne mora biti i svima, ali ima 600-megahercni procesor što je stvatrno respect, a i o autonomiji baterije što bruje je isto za svaku pohvalu.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stiže Nokia E52

Jako pristojna nadogradnja, ono najslabije kod E51 je bila 2mpx kamera, dobro da su joj dodali i bljesak.

Proc je možda malo i prejak, ali ok.... I trajenje baterije izgleda odlično.

V.V.V.V.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stiže Nokia E52

Ma kamera na ovim mobitelima i nije na prvom mjesti, a ni na drugom.... i da povečali su i ekran u odnosu na predhodnika. Kad smo već kod kamera i nije po današnjim standardima nešto ovo 3.2, da im je kamere bitna bila bi ona od 5MP barem.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Stiže Nokia E52
HCSC kaže...

Ma kamera na ovim mobitelima i nije na prvom mjesti, a ni na drugom.... i da povečali su i ekran u odnosu na predhodnika. Kad smo već kod kamera i nije po današnjim standardima nešto ovo 3.2, da im je kamere bitna bila bi ona od 5MP barem.

stvar je da nokia (tj. carl zeiss) stvara i testira i tek kada zadovolje sve kriterije onda prodaju kvalitetni proizvod - kamera od 3mpx je stvarnih 3, dok sonny ericsson ima 3,2 ali ekstrapolacijom (softwareski) dize do 5 i sigurno ima losiju sliku....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice