Trebaju stavit W7 home premium sa manjim zahtjevima odnosno da ju malo modificiraju i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oni jako kasne
Nadam se da neće nešto zeznuti kao sa WM i WP.
Nisam isprobao, ali WP7 je vrlo hvaljen OS.
Nisu oni ništa zeznuli sa WM, naprotiv to je bio jako dobar i napredan OS, namijenjen užem krugu korisnika.
Stvar s WM-om, je bila ta da je MS želio portati desktop OS na mobitel, što jednostavno nije imalo smisla.
A što se tiče WP7, to je odličan mobilni OS, s par "dječijih bolesti", koje će se ispraviti kroz sljedeći update.
Trebaju stavit W7 home premium sa manjim zahtjevima odnosno da ju malo modificiraju i to je to.
Ne, to bi bilo ponavljanje starih grešaka, jer winsi su davno prije Apple-a, bili na tabletima, i to je bio jedan veliki tržišni fail.
EDIT:
Sry., za dupli post.
Ne, to bi bilo ponavljanje starih grešaka, jer winsi su davno prije Apple-a, bili na tabletima, i to je bio jedan veliki tržišni fail.
EDIT:
Sry., za dupli post.
Windows 7 na touch vs prijašnji windowsi su nebo i zemlja.
Pa i dalje je to desktop OS, trebalo bi ga modificirati, ukoliko bi se išlo raditi takav OS, a vjerojatno hoće jer MS hoće "zagristi" dio tržišnog kolača, trebalo bi malo modificirati WP7, tj. optimizirati ga za veće ekrane i sl. kao što je napravio Apple.
Pa i dalje je to desktop OS, trebalo bi ga modificirati, ukoliko bi se išlo raditi takav OS, a vjerojatno hoće jer MS hoće "zagristi" dio tržišnog kolača, trebalo bi malo modificirati WP7, tj. optimizirati ga za veće ekrane i sl. kao što je napravio Apple.
Pogledaj prvi post 
Stvar s WM-om, je bila ta da je MS želio portati desktop OS na mobitel, što jednostavno nije imalo smisla.
A što se tiče WP7, to je odličan mobilni OS, s par "dječijih bolesti", koje će se ispraviti kroz sljedeći update.
WP7 je qrac od ovce. To će ti reći svatko tko je koristio WM i tko ga zna koristiti.
WP je samo Microsoftov pokušaj da kopira Apple.
A WM itekako ima smisla.
Dobro da su se sjetili..mozda ga izbace za godinu i pol, pa ce onda jos proci pola godine da dodaju copy-paste pa i sl. funkcionalnosti. Ako na stave tim tempom pored iOS-a i Androida nece imati sanse.
Dobro da su se sjetili..mozda ga izbace za godinu i pol, pa ce onda jos proci pola godine da dodaju copy-paste pa i sl. funkcionalnosti. Ako na stave tim tempom pored iOS-a i Androida nece imati sanse.
Ma vjerojatno je riječ o već najavljenom W7 ili W8 koji radi na ARM platformi.
Katastrofa...
umjesto da se broj OSeva smanji, ovo di vodi ?
jel WP7 nije dobar za tablete ??? hahaha, MS opet izmislja toplu vodu...
Meni ovo pase a i trebalo bi vama
sto vise osova.. tableta.. manje cijene :D
A kvaliteta? Treba malo i o tome misliti s vremena na vrijeme. Imas jeftine kineske skutere, sto ih je vise cijene su manje, ali kineza je nebrojeno na cesti., tako i ovdje 
Pravo je pitanje da li će postojati x86 port ili samo ARM verzija. Naime, u 2012. će Intel i AMD imati već dosta konkurentne Atom/Bobcat II based SOC-ove.
A kvaliteta? Treba malo i o tome misliti s vremena na vrijeme. Imas jeftine kineske skutere, sto ih je vise cijene su manje, ali kineza je nebrojeno na cesti., tako i ovdje 
Neka ne budu neki dobre kvalitete, ali oni bolji ce opet bit jefinitiji nego prije
moje tablete ne trebaju os, pijem i bez tog
Postoji tablet sa win ce 6.0, a mislim da je to bila neka Toshiba.
Katastrofa...
umjesto da se broj OSeva smanji, ovo di vodi ?
jel WP7 nije dobar za tablete ??? hahaha, MS opet izmislja toplu vodu...
Mobiteli i tableti su dva razlicita trzista. Nema razloga zasto tablet ne bi smio imati SSD disk, 4GB memroije i OS koji podrzava pravi multitasking
Na mobitel od 150g to ne mozes stavit...
Ajde nek budu prvi koji ce dodati multiuser support, jer nijedan drugi tablet to nema.
A definitivno ne mislim kupovati tablet za svakog clana obitelji posebno, jel.
A kvaliteta? Treba malo i o tome misliti s vremena na vrijeme.
Konkurencija može jedino pogurati kvalitetu, manjak konkurencije vodi k stagnaciji.