Budući da su odabrali isti dan kada bi trebala izaći updateana serija MacBook Pro računala, vjerojatno će ona imati Light Peak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš zanimljivo.Valjda bude konkuriralo usb a apple baš mora sve nove stvari stavljat u svoja računala poput ligh peak ili display porta koji nije uopće popularan,to je još jedan od razloga zašto nikad nebih kupio macbook i prevelika cijena.
Baš zanimljivo.Valjda bude konkuriralo usb a apple baš mora sve nove stvari stavljat u svoja računala poput ligh peak ili display porta koji nije uopće popularan,to je još jedan od razloga zašto nikad nebih kupio macbook i prevelika cijena.
macbook pro ... najbolji lap hands down. Čak i ako uzmem samo hw u obzir bez OSa i softa koji dobiješ uz njega. Ako su ga poboljšali da je još manji i lakši, da mu baterija još duže traje ( spominje se od 12 do 14 sati ) uopće, ali uopće nema konkurenciju u tom cjenovnom rangu.
moguće spec novog modela za sutra ( premda mi zvuči predobro ):
- no more white MacBook (Apple goes back to two lines of 13" inchers)
- 16 GB SSD mSATA drives on all models to store the system
- Core i3 and third USB port on the 13" model
- Matte screen option on the higher-end 13"
- Option to replace the SuperDrive with a SSD on the 15 and 17" models
- HD screens on all models : 1440x900 on the 13", 1680x1050 on the 15"
- 200 to 300 grams lighter : 1.8 kg for the 13", 2.3 kg for the 15", 2.65 kg for the 17"
- Better battery life : 12 hours on the 13", 10 hours on the 15"
- 8 GB of RAM on the 17"
Samo jedno pitanje kolko dođe MacPro a kolko običi lap od HWP-a?
macbook pro ... najbolji lap hands down. Čak i ako uzmem samo hw u obzir bez OSa i softa koji dobiješ uz njega. Ako su ga poboljšali da je još manji i lakši, da mu baterija još duže traje ( spominje se od 12 do 14 sati ) uopće, ali uopće nema konkurenciju u tom cjenovnom rangu.
moguće spec novog modela za sutra ( premda mi zvuči predobro ):
- no more white MacBook (Apple goes back to two lines of 13" inchers)
- 16 GB SSD mSATA drives on all models to store the system
- Core i3 and third USB port on the 13" model
- Matte screen option on the higher-end 13"
- Option to replace the SuperDrive with a SSD on the 15 and 17" models
- HD screens on all models : 1440x900 on the 13", 1680x1050 on the 15"
- 200 to 300 grams lighter : 1.8 kg for the 13", 2.3 kg for the 15", 2.65 kg for the 17"
- Better battery life : 12 hours on the 13", 10 hours on the 15"
- 8 GB of RAM on the 17"
Rekao sam samo mane macbooka ima i dobrih strana kao dizajn,kvaliteta,uvijek odlična baterija kao i mobilni segment.Ja baš ne volim laptope imam doma komp i sve na njemu radim kad trebam i mob za pozive i mali office,rađe bi si kupio neki tablet za te pare još godinu dvije kad malo ojačaju onda će to biti potop laptopa jer imaju dosta više toga nego laptopi kao 3g povezivost,gps,dosta su lakši,sve ju jači,prenosivi su,bolja baterija,os koji je user friendly kao Ios ili android.
Eto malo za razbibrigu :)
http://gizmodo.com/#!5768073/leaked-photo-shows-macbook-pro-thunderbolt-light-peak-connector