bilo je i vrijeme......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo sto ce nasi sniziti cjenu 7 posto prema americkoj cjeni ili tako nesto...nece se to kod nas bas odraziti puno, izvuci ce se nasi samo da vise zaradjuju
Ma nece nasi nesto puno zaradit na MAC-u...
Ajde da doživim jeftin Mac. Moš mislit.
ma ništa od ovoga u nas
ah nece to niko kupit svejedno a iMac=Ajmak skoro Kajmak
ma nebi to kupio ni da je snizenje 50%....
sastavis PC i instaliras na njega, Bogom dano ;D
Mah, možemo sanjati o Mac-u u truloj hrvatskoj. Da je normalna cijena, poklonio bih svoje laptope nekom po potrebi i ubo fino mac air i uživao u dizajnu i normalnom operativnom sistemu. Zavolio sam Mac jer sam kao IT-ovac i zatucani PC-evac morao u jednoj firmi obraditi 6 Mac-ova. Naučio sam raditi na njima u roku pola sata, a kada sam vidio kako to radi i što radi i kako je jednostavno i nemaš nikakve brige... jednostavno sam rekao sam sebi da je Windows smeće. Linux pokušava sa Ubuntuom i sličnim distribucijama nešto napraviti i zadnji Ubuntu već liči na nešto. Tipa sve radi nakon instalacije. No još su tu problemi sa instalcijom programa za video, audio, tv i codec i slično. Mac je 5 godina ispred w7.... Možete srat po meni koliko želite, ali ako niste radili na Mac-u duže od par sati, suzdržite se od priglupih komentara.
Možete srat po meni koliko želite
trenutno nemam ništa za reć na ovu temu. jednostavno sam htio quotat ovo. ako za ništa, onda za osobnu arhivu.
Mah, možemo sanjati o Mac-u u truloj hrvatskoj. Da je normalna cijena, poklonio bih svoje laptope nekom po potrebi i ubo fino mac air i uživao u dizajnu i normalnom operativnom sistemu. Zavolio sam Mac jer sam kao IT-ovac i zatucani PC-evac morao u jednoj firmi obraditi 6 Mac-ova. Naučio sam raditi na njima u roku pola sata, a kada sam vidio kako to radi i što radi i kako je jednostavno i nemaš nikakve brige... jednostavno sam rekao sam sebi da je Windows smeće. Linux pokušava sa Ubuntuom i sličnim distribucijama nešto napraviti i zadnji Ubuntu već liči na nešto. Tipa sve radi nakon instalacije. No još su tu problemi sa instalcijom programa za video, audio, tv i codec i slično. Mac je 5 godina ispred w7.... Možete srat po meni koliko želite, ali ako niste radili na Mac-u duže od par sati, suzdržite se od priglupih komentara.
Ti nemas pojma o cemu pricas! I jedini priglup komentar u temi je tvoj. Mac je 5 godina ispred w7. Po cemu? Windows smece? Po cemu molim te? Mac Air? Ok. O ukusima se ne raspravlja. Isto tako, ako imas imalo mozga, bez po muke koristis i Windows i Linux... Ako nisi u stanju koristiti Windows ovakav kakav jest, tvoje mjesto nije ispred racunala.
A ja kažem da se Mac OS i Windowsi ne mogu uspoređivati.
Mac OS je Os zatvorenog tipa i pokušati ga instalirati na prosječan PC a da radi normalno je nemoguča misija. Dok npr Windowsi mogu skoro pa na svaki PC, pa čak i na mac.
Mac što se tiče sučelja je stvar navike. Ko grafički dizajner, navikao sam raditi u jednom i drugom i Windowsi su mi praktičniji. Stvar navike i ukusa.
Windowsi imaju problema jer jednostavno ga koristi daleko veći broj ljudi. Mac najviše ima korisnika u USA, ali i dalje nije dominantiji od PC-a.
Mac OS je Os zatvorenog tipa i pokušati ga instalirati na prosječan PC a da radi normalno je nemoguča misija. Dok npr Windowsi mogu skoro pa na svaki PC, pa čak i na mac.
Pričaš napamet i potpuno si neupučen. OS X je uz malo muke moguće dovesti do potpunog rada na skoro svakoj ne staroj konfiguaciji. Ja ga koristim i radi sve odlično, MENI puno bolje nego Windows 7 RC (MENI).
Baci oko malo na http://www.osx86project.org/ vidjeti ćeš koliko ga ljudi uistinu koristi Leopard na PC-u...
...
i bolje ti je
Jeftiniji Mac?Ohh da i to doživimo,al ako je u SADu nekih par postotaka kod nas to neznači ništa....
i bolje ti je
Nisam se htio upuštat u vječnu raspravu. Mogli bi do sutra... Nema smisla.
tek kad bi bio 40% jeftiniji tad bi si ga mogao priuštit do tada se i ne veselim tim popustima jer ipak smo mi u lepoj našoj zaostaloj