Samo se nadam da će baterija pratiti ove fenomenalne specifikacije....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čini se zanimljivim taman razmisljam zamijenit odličnu 5800XM nakon dugih 3 godine korištenja, al kao što kolega kaže i baterija bi trebala biti u rangu ostalog
Trebala bi pratiti. Četverojezgreni procesori drugačije iskorištavaju jezgre od dvojezgrenih, tj. jezgre će se paliti po potrebi pa bi trebalo trošiti manje baterije. No, budemo vidjeli.
Extra specifikacije, izgleda da će biti metalno unibody kućište. Hm... izgleda ba bi moj Desire HD moga dobiti zamjenu ove godine. :)
Što se hardvera tiče, znam da nikad ne može biti previše ali ne znam čime bih trenutno uposlio ta četiri jezgra (osim igrama). DHD sa 1 GHZ single core procesorom sasvim fino radi sa adnroidom 2.3.5 i Sensom 3.0 i svim aplikacijama koje koristim. Zanima me mišljenje onih koji su prešli na dual core da li je toliko velika razlika u odnosu na single?
Neka izdaju slican uredjaj ali sa 3,7 ekranom :) ovi vleiki modeli su za curice i pederushe, nama bez torbica treba nesto za u djep! :)
Neka izdaju slican uredjaj ali sa 3,7 ekranom :) ovi vleiki modeli su za curice i pederushe, nama bez torbica treba nesto za u djep! :)
LOL WUT? A ja sam mislio da je baš onaj sa 3.7" ekranom za curice i pederushe jer nemaju dovoljno velike ruke da mogu držati veće modele.
siguran sam da bi bio jaaaakooooo nezadovoljan da osvojiš ovaj htc sensation xl na nagradnoj igri i nebi ga nosio i koristio
a bas ce i osvojit
Da, namjerno će smanjiti kapacitet baterije. 
Extra specifikacije, izgleda da će biti metalno unibody kućište. Hm... izgleda ba bi moj Desire HD moga dobiti zamjenu ove godine. :)
Što se hardvera tiče, znam da nikad ne može biti previše ali ne znam čime bih trenutno uposlio ta četiri jezgra (osim igrama). DHD sa 1 GHZ single core procesorom sasvim fino radi sa adnroidom 2.3.5 i Sensom 3.0 i svim aplikacijama koje koristim. Zanima me mišljenje onih koji su prešli na dual core da li je toliko velika razlika u odnosu na single?
Naravno da se daju upogodniti. Tu je multitasking, igre, zahtjevnije aplikacije , hd videji, browsanje desktop verzija stranica i slično. Po meni se nije isplatilo mjenjati DHD za Sensation/SGS II , ali za ove nove ćemo ipak vidjeti. Ipak je tu i 720p ekran.
DHD i SGS2 nebo i zemlja u najmanju ruku.
Ja sa bilo kojim stranicama na SGS2 surfam u maksimalnoj fluidnosti tako da...
Na DHD se to vuklo.
Ali ako ce nastavit za SLCD ekranima izgubit ce puno publike,SuperAMOLED+ je daleko najbolji ekran ikad proizveden i nema mu konkurencije.
A mobitel definira ekran,ipak je on najveci dio samog uredaja i veza izmedu korisnika i HWa.
Ako on ne valja,ne valja mobitel.
Nadajmo se.Inace,super izgleda,bruuutala specifikacije,rado bih ga udomio ako ce bit dobar ekran,da ne pricam jos Sense 4 na tome,milina !
HTC mi ima očajne fotke jel' se to da kak' rješiti?
(wildfire)
ne može se riješiti, imaju lošu leću ugrađenu
jel znate koja ce bit konfiguracija u HTC Endeavour
HTC mi ima očajne fotke jel' se to da kak' rješiti?
(wildfire)
Nema htc očajne slike, nego stariji modeli. novi htc uređaji rade odlične slike, evo na mom dhdu su slike ok, ali na sensationu xl i amaze 4g su slike odlične, zbog novih senzora
Bok ! Da li možda zna koja će cjena biti Tog uređaja .... Mogao bi biti dobar po opisu ??? :P