To je to, nadam se da će im uspjeti. S obzirom da će biti vezan za njihova open - source rješenja poput androida kontam da neće imati idiotske restrikcije poput itunesa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoce se tko kladiti da ce propast prije Uskrsa ? 
vijesti da se sve više glazbe prodaje digitalno a sve manje na cd-ima je za mene super vijest,na amazonu će sad sve više padati cijene cd-a,što se mene tiče mogu i prestati štampati novu glazbu na cd-ima glavno da tamo ima stare glazbe i uvijek će je biti
Hoću ja. Neće 
ovo ne bi trebalo propast..
ako bude upola dobro ko itunes i ako bude dostupno worldwide.. uspjeh zagarantiran
ovo ne bi trebalo propast..
ako bude upola dobro ko itunes i ako bude dostupno worldwide.. uspjeh zagarantiran
Upravo tako... Neka ponude lossless muziku i neku dobru cijenu i mogao bih i ja to početi koristiti.
Ja samo čekam da Microsoft ponudi Zune Pass u hrvatskoj. Po meni najbolja glazbena usluga što se tiče cijene (barem na papiru, ali je ljudi koji su je imali prilike koristiti poprilično hvale).
Samo nek je konkurencije i sve je bolje za nas korisnike...
Nadam se samo da neće biti ko Wave i takvi propali pokušaji...
Nisam znao da je Wave propao dok nisam ovo cuo... ja ga uredno koristim na dnevnoj bazi, i tek sad ovo cujem... smrc...
Google se želi što je više moguće upetljati u svijet tehnologije. Imao je već nekoliko propalih usluga. Samo mi nije janso kako ovo prije nisu stavili. Oov im ne bi smjelo propasti, posebno ako budu imali uslugu dakupiš preko mobitela.
Hmm ako kažu da izlazi prije božića onda bi ovo moglo zajedno ubaciti i kao feature androida 3,0 jer i on izlazi u to vrijeme, tako da ima logike...A vidjeti ćemo, ali ako dobro ukomponiraju sinkronizaciju pc-a/androida mogli bi nešto ispasti od toga. Pogotovo kao bi sinkronizacija bila bez povezivanja mobitela kabelom već da je princip kao što radi chrome to phone...
Nisam znao da je Wave propao dok nisam ovo cuo... ja ga uredno koristim na dnevnoj bazi, i tek sad ovo cujem... smrc...
Ma Wave nije bio toliki promašaj, ali svejedno će ga ugasit jer nije bio revolucija, te su ostale usluge poput Facebook i Twittera dosta bolje.
Još malo ćemo kupus kupovati u googlu.
Puna mi je kapa više toga Google-a. U sve se petljaju i svuda žele biti prisutni. Sve me to još više živcira s obzirom da mi nikad nisu bili simpatični. Ne koristim im više ni tražilicu,zamijenio sam je s Bingom.
Još malo pa će biti Google =Umbrella Corporation.... xD
"Najnovije vijesti ... Iz Google-ovog tajnog istraživačkog labosa, pobjegao je morski pas s tri majmunove glave!"
Puna mi je kapa više toga Google-a. U sve se petljaju i svuda žele biti prisutni. Sve me to još više živcira s obzirom da mi nikad nisu bili simpatični. Ne koristim im više ni tražilicu,zamijenio sam je s Bingom.
pa kaj te smeta onda ak baš ništ njihovo ne koristiš?
Ma google condome je bio vrh vrhova, pogotov s onim natpisom I'm feeling lucky.
To je to, nadam se da će im uspjeti. S obzirom da će biti vezan za njihova open - source rješenja poput androida kontam da neće imati idiotske restrikcije poput itunesa.
Mislim da će tu dosta utjecati kuće s kojima dogovore distribuciju glazbe. Nadam se da će i kod nas to biti dostupno. A nadam se i potpunom otvaranju android marketa za naše tržište...
Da, firma koja drži Bing je potpuna suprotnost