Stiže Googleova glazbena usluga?

poruka: 18
|
čitano: 2.578
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Googleova glazbena usluga?".
17 godina
neaktivan

To je to, nadam se da će im uspjeti. S obzirom da će biti vezan za njihova open - source rješenja poput androida kontam da neće imati idiotske restrikcije poput itunesa.

Herbalife
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hoce se tko kladiti da ce propast prije Uskrsa ?  Smijeh

Pa nisam ja Harry Potter
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
RE: Stiže Googleova glazbena usluga?

vijesti da se sve više glazbe prodaje digitalno a sve manje na cd-ima je za mene super vijest,na amazonu će sad sve više padati cijene cd-a,što se mene tiče mogu i prestati štampati novu glazbu na cd-ima glavno da tamo ima stare glazbe i uvijek će je biti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Hoce se tko kladiti da ce propast prije Uskrsa ? Smijeh

Hoću ja. Neće Namigiva

18 godina
Kruno_21 kaže...

ovo ne bi trebalo propast..

ako bude upola dobro ko itunes i ako bude dostupno worldwide.. uspjeh zagarantiran

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
Kruno_21 kaže...

ovo ne bi trebalo propast..

ako bude upola dobro ko itunes i ako bude dostupno worldwide.. uspjeh zagarantiran

Upravo tako... Neka ponude lossless muziku i neku dobru cijenu i mogao bih i ja to početi koristiti.

18 godina
neaktivan

Ja samo čekam da Microsoft ponudi Zune Pass u hrvatskoj. Po meni najbolja glazbena usluga što se tiče cijene (barem na papiru, ali je ljudi koji su je imali prilike koristiti poprilično hvale).

Samo nek je konkurencije i sve je bolje za nas korisnike...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 22:10 (Paolo2612).

7 0 hvala 0
16 godina

Nadam se samo da neće biti ko Wave i takvi propali pokušaji...

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
EVO kaže...

Nisam znao da je Wave propao dok nisam ovo cuo... ja ga uredno koristim na dnevnoj bazi, i tek sad ovo cujem... smrc...

here I am
15 godina
protjeran

Google se želi što je više moguće upetljati u svijet tehnologije. Imao je već nekoliko propalih usluga. Samo mi nije janso kako ovo prije nisu stavili. Oov im ne bi smjelo propasti, posebno ako budu imali uslugu dakupiš preko mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hmm ako kažu da izlazi prije božića onda bi ovo moglo zajedno ubaciti i kao feature androida 3,0 jer i on izlazi u to vrijeme, tako da ima logike...A vidjeti ćemo, ali ako dobro ukomponiraju sinkronizaciju pc-a/androida mogli bi nešto ispasti od toga. Pogotovo kao bi sinkronizacija bila bez povezivanja mobitela kabelom već da je princip kao što radi chrome to phone...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 11:37 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUGojno kaže...
EVO kaže...

Nisam znao da je Wave propao dok nisam ovo cuo... ja ga uredno koristim na dnevnoj bazi, i tek sad ovo cujem... smrc...

Ma Wave nije bio toliki promašaj, ali svejedno će ga ugasit jer nije bio revolucija, te su ostale usluge poput Facebook i Twittera dosta bolje.

16 godina
neaktivan

Još malo ćemo kupus kupovati u googlu.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Puna mi je kapa više toga Google-a. U sve se petljaju i svuda žele biti prisutni. Sve me to još više živcira s obzirom da mi nikad nisu bili simpatični. Ne koristim im više ni tražilicu,zamijenio sam je s Bingom.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još malo pa će biti Google =Umbrella Corporation.... xD 

"Najnovije vijesti ... Iz Google-ovog tajnog istraživačkog labosa, pobjegao je morski pas s tri majmunove glave!"

T3DDY
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
BlackMoon kaže...

Puna mi je kapa više toga Google-a. U sve se petljaju i svuda žele biti prisutni. Sve me to još više živcira s obzirom da mi nikad nisu bili simpatični. Ne koristim im više ni tražilicu,zamijenio sam je s Bingom.

pa kaj te smeta onda ak baš ništ njihovo ne koristiš?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Ma google condome je bio vrh vrhova, pogotov s onim natpisom I'm feeling lucky.

2 0 hvala 0
17 godina
nCh! kaže...

To je to, nadam se da će im uspjeti. S obzirom da će biti vezan za njihova open - source rješenja poput androida kontam da neće imati idiotske restrikcije poput itunesa.

Mislim da će tu dosta utjecati kuće s kojima dogovore distribuciju glazbe. Nadam se da će i kod nas to biti dostupno. A nadam se i potpunom otvaranju android marketa za naše tržište...

BlackMoon kaže...

Da, firma koja drži Bing je potpuna suprotnost Belji se

If at first you don't succeed; call it version 1.0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice