Stiže Galaxy Player

poruka: 23
|
čitano: 3.563
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Galaxy Player".
15 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

uz nove mobilne telefone ovaj uredjaj je suvišan........

Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

Drugim riječima, uklonili smo vam mogućnost zvanja i slanja/primanja sms sve ostalo smo ostavili netaknuto, izvolite !

Mrzim takve uređaje, danas kada se toliko toga gura u jedan uređaj, oni prodaju mobitele i music playere odvojeno. 

Inače sam vlasnik Galaxy S , i bio bi sretniji da izdaju neki patch/firmware/štogod...

(I onda će neki Kinez iz Galaxy playera napraviti Galaxy S)

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Stiže Galaxy Player

pa uredaji sa ios-om, androidom i windows phoneom su ionak sam pmp-i sa donekle rijesenom funkcijom telefoniranja i bez nekih naprednijih mogucnosti {#}

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stiže Galaxy Player
grimyHR kaže...

pa uredaji sa ios-om, androidom i windows phoneom su ionak sam pmp-i sa donekle rijesenom funkcijom telefoniranja i bez nekih naprednijih mogucnosti {#}

i symbian je tu isto takvi... Ja sam sa symbia na android, svida mi se velik izbor media playera, internet preglednika i broj emulatora za SEGU SNES i Nintendo :D

17 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...

i symbian je tu isto takvi... Ja sam sa symbia na android, svida mi se velik izbor media playera, internet preglednika i broj emulatora za SEGU SNES i Nintendo :D

je rajt, na symbianu funkcije komunikacije su na prvom mjestu i nema tog os-a koji ce ga tu poderati

15 godina
Stiže Galaxy Player

Ako mu bude cijena viša od 1000kn rađe si kupit mob nego to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...

je rajt, na symbianu funkcije komunikacije su na prvom mjestu i nema tog os-a koji ce ga tu poderati

Na Androidu razgovaram isto kao i na symbiu, poruke isto, samo sto mi grupira poruke od jednog korisnika tako da se ne pogubim, na internetu je bolje iskustvo nego na symbiu. koja jos komunikacija postoji?

17 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...

Na Androidu razgovaram isto kao i na symbiu, poruke isto, samo sto mi grupira poruke od jednog korisnika tako da se ne pogubim, na internetu je bolje iskustvo nego na symbiu. koja jos komunikacija postoji?

je da, ja se u ficeku isto vozim kao i u bmw-u x6

16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...
Mitsuoka kaže...
grimyHR kaže...

je da, ja se u ficeku isto vozim kao i u bmw-u x6

da prostis ti si ograniceni fanboy, izadi malko iz kuce i progledaj okolo... i ja vise volim nokiu i sve bi dao da je bilo C7 za uzet kad sam uzimao prije nekoliko dana u vipa, ali nije i otisao sam na HTC, i nista se nije promjenilo. Osim sto imam ljepši imenik, koji mi je sa FB.a povukao sve kontakte, brojeve telefona i mailove. Također puno je bolji mail klijent, a poruke vise manje je isto... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:23 (Mitsuoka).
17 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

da prostis ti si ograniceni fanboy, izadi malko iz kuce i progledaj okolo... i ja vise volim nokiu i sve bi dao da je bilo C7 za uzet kad sam uzimao prije nekoliko dana u vipa, ali nije i otisao sam na HTC, i nista se nije promjenilo. Osim sto imam ljepši imenik, koji mi je sa FB.a povukao sve kontakte, brojeve telefona i mailove. Također puno je bolji mail klijent, a poruke vise manje je isto... 

gle, ja redovito koristim nokiju, toshibu i htc, svaki iz odredenog razloga, i nokija je car kad je komunikacija u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:25 (grimyHR).
17 godina
Stiže Galaxy Player

Dobro je neko rekao da  kraj današnjih smartphoneva  netrebaju takvi uređaji, kao sad galaxy s, pa galaxy player, onda iphone pa ipod touch.... playeri ista stvar ko i mobiteli samo nemaju mogućnost poziva i poruka.

A druga stvar, pa kaj vi svaku j****u temu morate pretvoriti u nadmudrivanje android može ovo, nokia ne može, nokia može ovo, iphone ne može, win phone 7 može ovo android ne može...

j***o vas ko kaj može ko ne može, dosadni ste s tim. ko je kaj kupio kupio je, ko ima koji smartphone ima

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Dobro je neko rekao da  kraj današnjih smartphoneva  netrebaju takvi uređaji, kao sad galaxy s, pa galaxy player, onda iphone pa ipod touch.... playeri ista stvar ko i mobiteli samo nemaju mogućnost poziva i poruka.

A druga stvar, pa kaj vi svaku j****u temu morate pretvoriti u nadmudrivanje android može ovo, nokia ne može, nokia može ovo, iphone ne može, win phone 7 može ovo android ne može...

j***o vas ko kaj može ko ne može, dosadni ste s tim. ko je kaj kupio kupio je, ko ima koji smartphone ima

Slažem se! Uf, već mi je polako dosta ovih tema - izmoren sam. Al se uvijek pojave neki wanabee stručnjaci koji misle da su pametniji od ljudi u velikim firmama i koji si uzimaju za pravo samo tako pljuvati jer bi se svađali.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:22 (wanderer).
16 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

ipod touch 4g - 1800 gotovina

iphone 4 - 4600 gotovina

2800 KN skuplje. ako netkome treba samo za igru, glazbu i wlan, zas nebi uzeo ipod touch.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

ovo mi previše liči na apple...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sesvetski Kraljevec kaže...

ipod touch 4g - 1800 gotovina

iphone 4 - 4600 gotovina

2800 KN skuplje. ako netkome treba samo za igru, glazbu i wlan, zas nebi uzeo ipod touch.

Aha onda bude u đepu nosio dva ista uređaja, jedan da sluša glazbu , surfa i igra igrice, a drugi da sluša glazbu, surfa, igra igrice, telefonira i šalje poruke.

16 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

znaci tvoja poanta je da je bolje da samo ima iphone bez ipod toucha il?

0 0 hvala 0
17 godina
nsoul kaže...

Aha onda bude u đepu nosio dva ista uređaja, jedan da sluša glazbu , surfa i igra igrice, a drugi da sluša glazbu, surfa, igra igrice, telefonira i šalje poruke.

Ali zašto?

Recimo za 1800kn imaš ipod touch koji je skoro pa iphone4 bez mogućnosti poziva i poruka(ima jedino nešto lošiji ekran i kameru)a za 50kn kupiš neki tomato na kiosku za poruke i pozive. Potrošio manje od 2000kn i imaš sve, umjesto da daš 4500kn za jači smartphone koji to sve ima u jednom. 

Da nekažem da je prednost ovog sistema što player mogu gaziti koliko hoću i znam ako ispraznim bateriju da imam mobitel i mogu obaviti poziv. Ovako sa jednim smartphonom ako vani ispraznim bateriju na igrice i gluposti mogu onda zaboraviti na komunikaciju...

Istina da moraš nositi 2 uređaja sa sobom, ali po meni nije prevelika mana naspram ovih iznad prednosti plus velika ušteda novaca.

Tako da sumiram sviđa mi se da ćemo vidjeti i prvi android pmp uređaj, samo me brine kako će se android prilagoditi tome, hoće li na marketu se njemu prikazivati aplikacije za poruke i slično što neće moći pokretati?

Stoja
17 godina
neaktivan
Stiže Galaxy Player

svaki uređaj, tako i ovaj ima svog kupca.

iskreno rečeno ubio bih za taj uređaj. osoba sam koja volim slušat glazbu i imat razdvojeno mp3/fotić/mobitel itd

ovdje razglabate bezveze usporedbe all-in-one uređaja sa ovim ovdje shvatite da ima i onih koji vole sve zasebno kao ja.

najžešće mi je kada ljudi mobitele uspoređuju prema megapixelima kamere i tvrde da je bolji onaj sa više megapixela... početnici...

uzeo bih ovaj uređaj za mp3 player definitivno kada bih imao te pare za koliko će koštati, a što se funkcije moba tiče ma i Nokia 2700 mi je dostatna.

0 0 hvala 0
17 godina
Sesvetski Kraljevec kaže...

znaci tvoja poanta je da je bolje da samo ima iphone bez ipod toucha il?

To je samo moje mišljenje, a kolko znam iphone ima i ipod player u sebi? ili se varam?

Stoja kaže...
nsoul kaže...

Ali zašto?

Recimo za 1800kn imaš ipod touch koji je skoro pa iphone4 bez mogućnosti poziva i poruka(ima jedino nešto lošiji ekran i kameru)a za 50kn kupiš neki tomato na kiosku za poruke i pozive. Potrošio manje od 2000kn i imaš sve, umjesto da daš 4500kn za jači smartphone koji to sve ima u jednom. 

Da nekažem da je prednost ovog sistema što player mogu gaziti koliko hoću i znam ako ispraznim bateriju da imam mobitel i mogu obaviti poziv. Ovako sa jednim smartphonom ako vani ispraznim bateriju na igrice i gluposti mogu onda zaboraviti na komunikaciju...

Istina da moraš nositi 2 uređaja sa sobom, ali po meni nije prevelika mana naspram ovih iznad prednosti plus velika ušteda novaca.

Tako da sumiram sviđa mi se da ćemo vidjeti i prvi android pmp uređaj, samo me brine kako će se android prilagoditi tome, hoće li na marketu se njemu prikazivati aplikacije za poruke i slično što neće moći pokretati?

A dobro , istina je sve kaj veliš i slažem se s tim, ali meni bi bila gnjavaža nosit dva uređaja sa sobom, pa svaki imat za drugu stvar. Jedan za glazbu drugi za pozive.

marko1103 kaže...

svaki uređaj, tako i ovaj ima svog kupca.

iskreno rečeno ubio bih za taj uređaj. osoba sam koja volim slušat glazbu i imat razdvojeno mp3/fotić/mobitel itd

ovdje razglabate bezveze usporedbe all-in-one uređaja sa ovim ovdje shvatite da ima i onih koji vole sve zasebno kao ja.

najžešće mi je kada ljudi mobitele uspoređuju prema megapixelima kamere i tvrde da je bolji onaj sa više megapixela... početnici...

uzeo bih ovaj uređaj za mp3 player definitivno kada bih imao te pare za koliko će koštati, a što se funkcije moba tiče ma i Nokia 2700 mi je dostatna.

Ja sam rekao svoje mišljenje, ja volim sve u jednom, zato i kupujem ono kaj kupujem, a ima onih ko ti koji imaju za sve drugi uređaj. svako ima svoj izbor

17 godina
nsoul kaže...

A dobro , istina je sve kaj veliš i slažem se s tim, ali meni bi bila gnjavaža nosit dva uređaja sa sobom, pa svaki imat za drugu stvar. Jedan za glazbu drugi za pozive.

Da, ali nije jedan za glazbu već za sve,za surfanje muziku, igre, gledanje videa, idiotske fart aplikacije, navigacija, snimanje i slikanje, apsolutno sve što možeš na smartphonu, osim zvanja i poruka(možeš jedino preko voipa) 

I još ako gledaš da uštediš 2500kn neizgleda uopće loše samo što za sada jedino tako nešto nudi apple, kojem  većini ovdje je on preograničen. Eto sada ćemo dobiti i androida pa će svi biti sretni{#}

Stoja
17 godina
Stiže Galaxy Player
Meni je bitno da ima fart aplikacije :)

1 0 hvala 0
17 godina
Stiže Galaxy Player

Ma tu mislim zbirno sve te blesave appove, kao šmrkanje kokaina, ili pušenje trave(ok, ova mi se sviđa, volim tu i tamo zapaliti {#}) ali to sve nekako zove fartovima{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stiže Galaxy Player
Zanimljive su ti te aplikacije :)
A vidjet cemo kaj ce bit od ovog android playera

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: