E sada ću moći brže slati pjesme sa kompa na mobitel!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za tako sto postoji kabel. :)
Za tako sto postoji kabel. :)
Mislim da neče moči prebacivati brže nego sto ide, brzina će biti onolika koliko je tvoj hardver na mobaču brz. Da bi bio brži, proizvođač mora omogučiti usb3.0 na mobitele.
Mislim da neče moči prebacivati brže nego sto ide, brzina će biti onolika koliko je tvoj hardver na mobaču brz. Da bi bio brži, proizvođač mora omogučiti usb3.0 na mobitele.
Ovo je dobro, napokon neče biti bezveznih prekida veza
Nitko ne priča o cijeni...
Meni je dosta brz i 2.0.
Ali svakako dobra stvar...
Meni je dosta brz i 2.0.
Meni je dosta brz i 2.0.
Meni je dosta brz i 2.0.
Pa radio sam na kompu cijelo vrijeme a on je u pozadini samo slao, slao i slao (kada prvi put budem išao u rijeku vodim N95 da joj srede USB kontroler da mogu ko čovjek slati na mob glazbu)
Meni je dosta brz i 2.0.
Samo malo, 2.0 bi trebao imati 3MB/s, a K800 ga ima i brzina nikad nije prešla 69KB/s sa Nokiom ili kompom odnosno 40KB/s s nekim drugim SE-om.
S druge strane N96 na kompu redovito prelazi 140KB/s ali gdje je onih ostalih 2860KB u toj sekundi?
Pise u tekstu 3 Mb/s, znaci 3 megabita u sekundi.
3 Mb/s = 0.375 MB/s = 384 KB/s.
Meni ide po 140 nekad rijetko dode do 150kb/s
Samo malo, 2.0 bi trebao imati 3MB/s, a K800 ga ima i brzina nikad nije prešla 69KB/s sa Nokiom ili kompom odnosno 40KB/s s nekim drugim SE-om.
S druge strane N96 na kompu redovito prelazi 140KB/s ali gdje je onih ostalih 2860KB u toj sekundi?
ja kada prebacujem na nokiu ili sony ericsson (noviji) ne prelazi mi ispod 175kb/s