Stigao Unreal Engine 4.5

poruka: 8
|
čitano: 1.947
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Unreal Engine 4.5".
16 godina
neaktivan
Stigao Unreal Engine 4.5

Mogli ste dodati i video.

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stigao Unreal Engine 4.5

Dobro WTF? {#} Kakvi "samouki developeri" i alati za takve? {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Stigao Unreal Engine 4.5

Razvijan open source metodama i Linux kompatibilan!

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stigao Unreal Engine 4.5

Eto, šta im fali prvi Unreal (sjećam se naslova iz Bug-a: "Igra koja je sahranila Quake II") samo prepakovati u ovaj novi Engine, pa ljudi moji koja je to milina i ljepota bila.. koji su to dani bili. Većina djece koja igra ove nove igre za ove stare nisu ni čula, a pogotovo vidjela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Stigao Unreal Engine 4.5
Tonči kaže...

I dalje ne vidim kakve veze to ima sa samoukima, al' dobro... Doduše, nije razvijan nikakvim open source metodama, source je tek nedavno otvoren i kontribucije nisu slobodne.

https://www.unrealengine.com/ue4-on-github

Pogledaj skroz dolje.Ipak s mogu dati kontribucije.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dio sam projekta, znam da možeš, ali kontribucije ne idu automatski. Nemaš kontrolu tog tipa, a ni engine nije napravljen tako, već samo otvoren. To sve opet nema veze sa samoukosti niti engine ima previše veze s developmentom u ovoj fazi. Komercijalni high-end engine koji je otvoren zbog propasti rent-a-engine modela.

17 godina
Tonči kaže...

Dio sam projekta, znam da možeš, ali kontribucije ne idu automatski. Nemaš kontrolu tog tipa, a ni engine nije napravljen tako, već samo otvoren. To sve opet nema veze sa samoukosti niti engine ima previše veze s developmentom u ovoj fazi. Komercijalni high-end engine koji je otvoren zbog propasti rent-a-engine modela.

Ok, ajde mi ukratko reci šta mi je potrebno da počnem praviti video igrice sa ovim engineom. Pare + ostali softver, jer koliko se sjećam prije sama licenca ovog engine košta je brdo para, ako se ne varam, milioni su bili u pitanju, a znam da ga isto tako i filmski studiji vole koristiti.

17 godina
odjavljen
Envy kaže...
Tonči kaže...

Ok, ajde mi ukratko reci šta mi je potrebno da počnem praviti video igrice sa ovim engineom. Pare + ostali softver, jer koliko se sjećam prije sama licenca ovog engine košta je brdo para, ako se ne varam, milioni su bili u pitanju, a znam da ga isto tako i filmski studiji vole koristiti.

Ne znam za što bi ga koristili filmski studiji.

Ne treba ti puno. Trebaš engine i to je to. Za sadržaj igrice trebaš modele, animacije, teksture, shadere i to je to. Minimum tima: modeler, animator, texturer, engine handler (netko tko će to sve slagati). Možeš naći u jednoj osobi modelera i animatora, čak i nekoga za teksture, doduše... Ovisi sve što želiš napraviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice