- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro WTF?
Kakvi "samouki developeri" i alati za takve? 
Razvijan open source metodama i Linux kompatibilan!
Eto, šta im fali prvi Unreal (sjećam se naslova iz Bug-a: "Igra koja je sahranila Quake II") samo prepakovati u ovaj novi Engine, pa ljudi moji koja je to milina i ljepota bila.. koji su to dani bili. Većina djece koja igra ove nove igre za ove stare nisu ni čula, a pogotovo vidjela.
I dalje ne vidim kakve veze to ima sa samoukima, al' dobro... Doduše, nije razvijan nikakvim open source metodama, source je tek nedavno otvoren i kontribucije nisu slobodne.
https://www.unrealengine.com/ue4-on-github
Pogledaj skroz dolje.Ipak s mogu dati kontribucije.
Dio sam projekta, znam da možeš, ali kontribucije ne idu automatski. Nemaš kontrolu tog tipa, a ni engine nije napravljen tako, već samo otvoren. To sve opet nema veze sa samoukosti niti engine ima previše veze s developmentom u ovoj fazi. Komercijalni high-end engine koji je otvoren zbog propasti rent-a-engine modela.
Dio sam projekta, znam da možeš, ali kontribucije ne idu automatski. Nemaš kontrolu tog tipa, a ni engine nije napravljen tako, već samo otvoren. To sve opet nema veze sa samoukosti niti engine ima previše veze s developmentom u ovoj fazi. Komercijalni high-end engine koji je otvoren zbog propasti rent-a-engine modela.
Ok, ajde mi ukratko reci šta mi je potrebno da počnem praviti video igrice sa ovim engineom. Pare + ostali softver, jer koliko se sjećam prije sama licenca ovog engine košta je brdo para, ako se ne varam, milioni su bili u pitanju, a znam da ga isto tako i filmski studiji vole koristiti.
Ok, ajde mi ukratko reci šta mi je potrebno da počnem praviti video igrice sa ovim engineom. Pare + ostali softver, jer koliko se sjećam prije sama licenca ovog engine košta je brdo para, ako se ne varam, milioni su bili u pitanju, a znam da ga isto tako i filmski studiji vole koristiti.
Ne znam za što bi ga koristili filmski studiji.
Ne treba ti puno. Trebaš engine i to je to. Za sadržaj igrice trebaš modele, animacije, teksture, shadere i to je to. Minimum tima: modeler, animator, texturer, engine handler (netko tko će to sve slagati). Možeš naći u jednoj osobi modelera i animatora, čak i nekoga za teksture, doduše... Ovisi sve što želiš napraviti.