Odmah bi i ja dodao jedno pitanje je moguce postavit da se po defaultu na klikanje linka on otvara u background tabu?
Ja bih samo preporucio svima koji zele koristiti Chrome neka koriste SRWare Iron, ili negdje nazivan Chromium. Ovdje je link za download i popis razlika izmedju njega i Chromea, te opcenito o browseru.
http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php
Ovdje je i link za portabilnu inacicu Chromea (Chromea, ne SRWare Irona).
http://stadt-bremerhaven.de/portable-chrome-021510/
Ja ga poprilicno cesto koristim, kao i mnoge druge portabilne aplikacije.
Kad se čovjek jednom opeče, puše i na hladno. Stvar je jednostavna - ja više Chromu ne vjerujem. Na svu sreću, postoje ostali browseri i ja ne moram koristiti taj spyware.
Opeče? Više mu ne vjeruješ? A što ti je napravio?
Evo rezultata Acid3 testa:
Kad se čovjek jednom opeče, puše i na hladno. Stvar je jednostavna - ja više Chromu ne vjerujem. Na svu sreću, postoje ostali browseri i ja ne moram koristiti taj spyware.
Opeče? Više mu ne vjeruješ? A što ti je napravio?
Evo rezultata Acid3 testa:
da to i mene zanima ja ga sad stalno koristim i nema do chroma
je to meni tcom povečo brzinu ili je chrome stvarno tako brz FF je prema njemu ko puž (negledajuči dodatke)
Da, brzina je nevjerojatna.. svaka čast ekipi iz Google-a 
Ja bih samo preporucio svima koji zele koristiti Chrome neka koriste SRWare Iron, ili negdje nazivan Chromium. Ovdje je link za download i popis razlika izmedju njega i Chromea, te opcenito o browseru.
...
Iron nije isto što i Chromium - Chromium je ime projekta open source browsera na kojem se baziraju Chrome i Iron. Chrome je službeni Googleov build browsera, dok je Iron SRWareov build browsera iz koje su izbačeni dijelovi koji narušavaju privatnost surfera (i dodan ad-blocker) - dakle oba browsera proizlaze iz istog koda, modificiranog prema potrebama.
BTW, Iron ima portabilnu verziju - link za download je odmah ispod linka za download installera na njihovim stranicama.
...
Iron nije isto što i Chromium - Chromium je ime projekta open source browsera na kojem se baziraju Chrome i Iron. Chrome je službeni Googleov build browsera, dok je Iron SRWareov build browsera iz koje su izbačeni dijelovi koji narušavaju privatnost surfera (i dodan ad-blocker) - dakle oba browsera proizlaze iz istog koda, modificiranog prema potrebama.
BTW, Iron ima portabilnu verziju - link za download je odmah ispod linka za download installera na njihovim stranicama.
Hvala ti na podsjetniku - to znam i sam, samo eto s vremenom ne mislis na neke stvari i zaboravis ih ili pomijesas..hvala.
je to meni tcom povečo brzinu ili je chrome stvarno tako brz FF je prema njemu ko puž (negledajuči dodatke)
Ja sam dugo godina koristio FF i na nagovor fredova iso probat Chrome (tada 2.0 verziju), kad ono vauuu, brzina odlicna, jedino kaj sam se morao naviknut na sucelje a to je trajalo nekih tjedan dana.
Sad ga nebih mijenjao za niti jedan drugi browser, jer sada je jos brzi i ljepsi s verzijom 3 :-)
Jel` ovako svima (vidi sliku) na 69 i 26 segmentu testa?
P.S. za detaljnije rezultate kliknuti na "osjetljivi" dio testa (kada pokazivač pored sebe dobije i upitnik)
Je li iz novog Chrome-a uklonjen indefikacijski ID?
FF je po meni broj jedan zbog pluginova, i to prvenstveno AdBlock, ne znam kad sam zadnji put vidio one iritantne flash reklame koje 'plivaju' iznad stranice, te ostale reklame i slike, koje je moguce blokirati preko zadanog patterna. Nema mi gore nego otvoriti index.hr ili monitor.hr, onda ne vidim clanke od silnih reklama.
A Google to nece nikad staviti u Chrome, jer zivi od reklama.
FF je po meni broj jedan zbog pluginova, i to prvenstveno AdBlock, ne znam kad sam zadnji put vidio one iritantne flash reklame koje 'plivaju' iznad stranice, te ostale reklame i slike, koje je moguce blokirati preko zadanog patterna. Nema mi gore nego otvoriti index.hr ili monitor.hr, onda ne vidim clanke od silnih reklama.
A Google to nece nikad staviti u Chrome, jer zivi od reklama.
imas iron ak ti je jedino ad block bitan, meni nije dovoljan pa zato ff koristim
Ono što meni najviše smeta, jeste nedostatak opcije "smooth scroll". Trzavo skrolanje u chrome-u je pravi napor nakon FF-a i addona smoothwheel....
Meni kod chromea fali jedino "Work Offline" :)
Probao.
Nije loše.
Nije mi nešto brži od FF-a.
Uglavnom, ostajem na Firefoxu.
Je li iz novog Chrome-a uklonjen indefikacijski ID?
Probao sam google chrome čim je izašao, a od bete 3 verzije ga koristim stalno.
Zato što je brži, jednostavniji i sveukupno ljepši za raditi od bilo kojeg drugog preglednika. Jedina su mu mana dodatci, ali bolja podrška dolazi s sljedećom verzijom.
meni se rushi malo malo .. verzija prije nije mi se rusila .. winxp imam
vidi se da google napreduje al je opera jos uvijek najmocniji browser