Stigao Chrome 3.0

poruka: 81
|
čitano: 9.901
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Chrome 3.0".
18 godina
neaktivan
RE: Stigao Chrome 3.0
Pa recimo brzinu: Chrome je nekih 30% brži od Firefoxa, a u novijim web sučeljima to se dobro osjeti.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Odmah bi i ja dodao jedno pitanje je moguce postavit da se po defaultu na klikanje linka on otvara u background tabu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Ja bih samo preporucio svima koji zele koristiti Chrome neka koriste SRWare Iron, ili negdje nazivan Chromium. Ovdje je link za download i popis razlika izmedju njega i Chromea, te opcenito o browseru.

http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php

Ovdje je i link za portabilnu inacicu Chromea (Chromea, ne SRWare Irona).

http://stadt-bremerhaven.de/portable-chrome-021510/

Ja ga poprilicno cesto koristim, kao i mnoge druge portabilne aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 1:22 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Kad se čovjek jednom opeče, puše i na hladno. Stvar je jednostavna - ja više Chromu ne vjerujem. Na svu sreću, postoje ostali browseri i ja ne moram koristiti taj spyware.

Opeče? Više mu ne vjeruješ? A što ti je napravio?

Evo rezultata Acid3 testa:

Chrome 3.0.195.21 Chrome 3.0.195.21
Opera 10 Opera 10
Firefox 3.5 Firefox 3.5
LOL :D koje rasulo... LOL :D koje rasulo...
Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina
protjeran
andy0101 kaže...
Elles D. kaže...

Kad se čovjek jednom opeče, puše i na hladno. Stvar je jednostavna - ja više Chromu ne vjerujem. Na svu sreću, postoje ostali browseri i ja ne moram koristiti taj spyware.

Opeče? Više mu ne vjeruješ? A što ti je napravio?

Evo rezultata Acid3 testa:

da to i mene zanima ja ga sad stalno koristim i nema do chroma

:D be happy i da treba delat
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

je to meni tcom povečo brzinu ili je chrome stvarno tako brz FF je prema njemu ko puž (negledajuči dodatke)

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Da, brzina je nevjerojatna..   svaka čast ekipi iz Google-a Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Ja bih samo preporucio svima koji zele koristiti Chrome neka koriste SRWare Iron, ili negdje nazivan Chromium. Ovdje je link za download i popis razlika izmedju njega i Chromea, te opcenito o browseru.

...

Iron nije isto što i Chromium - Chromium je ime projekta open source browsera na kojem se baziraju Chrome i Iron. Chrome je službeni Googleov build browsera, dok je Iron SRWareov build browsera iz koje su izbačeni dijelovi koji narušavaju privatnost surfera (i dodan ad-blocker) - dakle oba browsera proizlaze iz istog koda, modificiranog prema potrebama.

BTW, Iron ima portabilnu verziju - link za download je odmah ispod linka za download installera na njihovim stranicama.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 8:24 (hrx).
16 godina
neaktivan
hrx kaže...
!mpact35 kaže...

...

Iron nije isto što i Chromium - Chromium je ime projekta open source browsera na kojem se baziraju Chrome i Iron. Chrome je službeni Googleov build browsera, dok je Iron SRWareov build browsera iz koje su izbačeni dijelovi koji narušavaju privatnost surfera (i dodan ad-blocker) - dakle oba browsera proizlaze iz istog koda, modificiranog prema potrebama.

BTW, Iron ima portabilnu verziju - link za download je odmah ispod linka za download installera na njihovim stranicama.

Hvala ti na podsjetniku - to znam i sam, samo eto s vremenom ne mislis na neke stvari i zaboravis ih ili pomijesas..hvala.

18 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

je to meni tcom povečo brzinu ili je chrome stvarno tako brz FF je prema njemu ko puž (negledajuči dodatke)

Ja sam dugo godina koristio FF i na nagovor fredova iso probat Chrome (tada 2.0 verziju), kad ono vauuu, brzina odlicna, jedino kaj sam se morao naviknut na sucelje a to je trajalo nekih tjedan dana.

Sad ga nebih mijenjao za niti jedan drugi browser, jer sada je jos brzi i ljepsi s verzijom 3 :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 10:01 (MorciTheCroat).
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Jel` ovako svima (vidi sliku) na 69 i 26 segmentu testa?

P.S. za detaljnije rezultate kliknuti na "osjetljivi" dio testa (kada pokazivač pored sebe dobije i upitnik)

Chrome 3.0.195.21 Chrome 3.0.195.21
FF 3.5.3 FF 3.5.3
molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 17:31 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stigao Chrome 3.0

Je li iz novog Chrome-a uklonjen indefikacijski ID?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stigao Chrome 3.0

FF je po meni broj jedan zbog pluginova, i to prvenstveno AdBlock, ne znam kad sam zadnji put vidio one iritantne flash reklame koje 'plivaju' iznad stranice, te ostale reklame i slike, koje je moguce blokirati preko zadanog patterna. Nema mi gore nego otvoriti index.hr ili monitor.hr, onda ne vidim clanke od silnih reklama.

A Google to nece nikad staviti u Chrome, jer zivi od reklama.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CalvinRi kaže...

FF je po meni broj jedan zbog pluginova, i to prvenstveno AdBlock, ne znam kad sam zadnji put vidio one iritantne flash reklame koje 'plivaju' iznad stranice, te ostale reklame i slike, koje je moguce blokirati preko zadanog patterna. Nema mi gore nego otvoriti index.hr ili monitor.hr, onda ne vidim clanke od silnih reklama.

A Google to nece nikad staviti u Chrome, jer zivi od reklama.

imas iron ak ti je jedino ad block bitan, meni nije dovoljan pa zato ff koristim

17 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Ono što meni najviše smeta, jeste nedostatak opcije "smooth scroll". Trzavo skrolanje u chrome-u je pravi napor nakon FF-a i addona smoothwheel....

0 0 hvala 0
17 godina
Stigao Chrome 3.0

Meni kod chromea fali jedino "Work Offline" :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Probao.

Nije loše.

Nije mi nešto brži od FF-a.

Uglavnom, ostajem na Firefoxu.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
XP Master kaže...

Je li iz novog Chrome-a uklonjen indefikacijski ID?

16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Probao sam google chrome čim je izašao, a od bete 3 verzije ga koristim stalno. 

Zato što je brži, jednostavniji i sveukupno ljepši za raditi od bilo kojeg drugog preglednika. Jedina su mu mana dodatci, ali bolja podrška dolazi s sljedećom verzijom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stigao Chrome 3.0

meni se rushi malo malo .. verzija prije nije mi se rusila .. winxp imam 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

vidi se da google napreduje al je opera jos uvijek najmocniji browser

Moj PC  
1 2 hvala 0