Čini mi se da ciljaju na tržište velikih baza podataka, jedino još Oracle im može biti konkurencija.
A slažem se s tekstom. Express je sasvim dovoljan za male i čak i srednje firme i ove nove funkcije, malo tko može koristiti.
Čini mi se da ciljaju na tržište velikih baza podataka, jedino još Oracle im može biti konkurencija.
A slažem se s tekstom. Express je sasvim dovoljan za male i čak i srednje firme i ove nove funkcije, malo tko može koristiti.
Da, istina. No, koliko znam, Oracle je već davno (na TechEdu 2008 ili tako nešto), objavio da surađuje s Microsoftom upravo na području baza podataka.
Da, istina. No, koliko znam, Oracle je već davno (na TechEdu 2008 ili tako nešto), objavio da surađuje s Microsoftom upravo na području baza podataka.
Ahah, pogledaj ovo. Ipak je konkurencija opaka i borbena...
Koliko je meni poznato SQL Server nije ni projektiran da konkurira Oracle-u (koji od ove godine drži više od 50% sveukupnog tržišta baza) ili IBM DB2 bazi, već prvenstveno MySQL bazi (sada u vlasništvu Oracle-a). Članak predstavlja samo želje Microsofta da konkurira velikima (Oracle-u i IBM-u) u Enterprise segmentu, ali se sve svodi samo na propagandu.