SQL Server 2008 R2 u RTM-u

poruka: 4
|
čitano: 1.331
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SQL Server 2008 R2 u RTM-u".
17 godina
neaktivan

Čini mi se da ciljaju na tržište velikih baza podataka, jedino još Oracle im može biti konkurencija.

A slažem se s tekstom. Express je sasvim dovoljan za male i čak i srednje firme i ove nove funkcije, malo tko može koristiti.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da, istina. No, koliko znam, Oracle je već davno (na TechEdu 2008 ili tako nešto), objavio da surađuje s Microsoftom upravo na području baza podataka.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SQL Server 2008 R2 u RTM-u
naxeem kaže...

Da, istina. No, koliko znam, Oracle je već davno (na TechEdu 2008 ili tako nešto), objavio da surađuje s Microsoftom upravo na području baza podataka.

Ahah, pogledaj ovo. Ipak je konkurencija opaka i borbena...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

Koliko je meni poznato SQL Server nije ni projektiran da konkurira Oracle-u (koji od ove godine drži više od 50% sveukupnog tržišta baza) ili IBM DB2 bazi, već prvenstveno MySQL bazi (sada u vlasništvu Oracle-a). Članak predstavlja samo želje Microsofta da konkurira velikima (Oracle-u i IBM-u) u Enterprise segmentu, ali se sve svodi samo na propagandu. 

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice