Što još neče napraviti
.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokojne treba pustiti na miru a ne da se njihove slike i filmići vrte po internetu. Neukusno do bola.
Pokojne pustiti na miru?
Zasto onda imamo groblja sa mramornim nadgrobnim plocama za vjecna sjecanja, cesto puta sa slikom, datumom rodjenja i smrti? Jos ih k tome svako malo ih posjecujemo i sadimo cvijece. Doma drzimo slike pokojnih na zidu i u crkvi dajemo i mise za pokojne. Ukoliko su malo slavniji imenujemo ulice po njima ili ucimo djecu u skoli o njima, a Holiwood snima filmove o njima... Kakav mir za mrtve! Par byteova na internetu stvarno su mrvica u svim tim egzibicijama s mrtvima.
Prigodan podatak: danas je godisnjica smrti Vladimira Nazora.
Pokojne pustiti na miru?
Zasto onda imamo groblja sa mramornim nadgrobnim plocama za vjecna sjecanja, cesto puta sa slikom, datumom rodjenja i smrti? Jos ih k tome svako malo ih posjecujemo i sadimo cvijece. Doma drzimo slike pokojnih na zidu i u crkvi dajemo i mise za pokojne. Ukoliko su malo slavniji imenujemo ulice po njima ili ucimo djecu u skoli o njima, a Holiwood snima filmove o njima... Kakav mir za mrtve! Par byteova na internetu stvarno su mrvica u svim tim egzibicijama s mrtvima.
Ti stvarno ne poznaš granicu.... Reka sam da na internetu je neukusno stavljati slike svojih pokojnih i njihove filmiće, dobro se njih sjetiti i posjetiti im posljednje počivalište, stavimo koji cvijet i pomolimo se. Ali raditi profile mrtvih ljudi na internetu!?! WTF?! Jesi li ti uopće pročitao članak?
Pokojne pustiti na miru?
Ti stvarno ne poznaš granicu.... Reka sam da na internetu je neukusno stavljati slike svojih pokojnih i njihove filmiće, dobro se njih sjetiti i posjetiti im posljednje počivalište, stavimo koji cvijet i pomolimo se. Ali raditi profile mrtvih ljudi na internetu!?! WTF?! Jesi li ti uopće pročitao članak?
A šta kažeš tek onda na bazu podataka grobova?
pa dobro...
zašto ići daleko? imamo mi i lokalnu verziju: tražilica pokojnika.
ove informacije imaju svoju vrijednost, ali radi se o mrtvim ljudima pa mislim da bi se moglo malo povesti računa o nazivlju. pronađite vašeg pokojnika mi se čini sretnijom varijantom.
kažem to zato jer ako arkade.hr izrastu u facebook za mrtve bilo bi baš dobro da jednog dana ne osvane aplikacija tipa corpse for sale ili slično. fali stručnih osoba da povedu računa malo o tom. ovako, teško me uvjeriti da se to sve ne radi samo zbog webshopa.
Pokojne pustiti na miru?
mislim potpuno se slazem s username prelazis skroz granicu...na internet stavljati svoje pokojne cista glupost.....sto sve nece izmisliti i staviti......na internet stavit nekoga pokojnoga posebno svoga nema tih para.......
još će napraviti facebook mrtvih -> slike raspadnutih tijela