Spameri na plodnom tlu

poruka: 7
|
čitano: 1.503
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spameri na plodnom tlu".
18 godina
neaktivan
Spameri na plodnom tlu

Osmijeh

zgodne brojke. znao sam sam da je brojka velika, ali nisam nikada niti pomislio da je bas toliki postotak onih koji klikecu na sve sto dobiju u mailu.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spameri na plodnom tlu

To su ljudi stava: "Neće se to meni nikad dogoditi", a kad vide da im Čuk Noris aikidom lomi ikone po desktopu zovu tehničku podršku i žale se kako im stroj ne radi prema specifikacijama.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Spameri na plodnom tlu

Anketa je malo glupa zato jer počinje "Da li si ikad.... ?" Pa naravno da jesam otvorio mail i kliko na jedan link od 1000000 mailova kojih sam dobio u životu... blesavo. Ko oni psiho testovi, da li ste ikad mučili životinju? Onaj tko odgovori na ne je psihološki lažac.

I'm silicon-based life-form
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 11:21 (kowach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Spameri na plodnom tlu

ja otvaram samo na yahoo,a na ovu od t-coma mi ne dolazi spam,kad na yahoo otvorim i slijedim link ionakomi google chrome javi da je moguća prevara,ali to radim samo na starom računalu,na ovom novom ne

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Spameri na plodnom tlu

Ako ne poznam pošiljatelja, brišem odmah, naročito one sa privitkom, e-mail ne delim uokolo ko bombone za noć veštica a gmail ima odličan spam filter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spameri na plodnom tlu
Quark kaže...

Ako ne poznam pošiljatelja, brišem odmah, naročito one sa privitkom, e-mail ne delim uokolo ko bombone za noć veštica a gmail ima odličan spam filter.

Da, tako i ja isto. Ako nije od nekoga koga poznajem onda odmah brisem. Mislim da je ocito sta je spam a sta ne. Spam ti uvijek salje neki muhamed ili abdul ili ti dode od neke banke, osiguranje, farmaceutsku firme ili nesto drugo. Bas je uocljivo da je spam, sami nacin na koji je napisan onaj subject. Ako nisi skuzio da je spam na prvi pogled, nije e-mail za tebe.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan
Spameri na plodnom tlu

Upravo to, poruke tipa: "Congratulations, you have just won an exclusive trip to Bahamas with all expences paid" ili slično označim kao spam radi poboljšanja filtra.

Ne vidim zašto bi iko, ko ima imalo svesti o opasnostima koje korištenje računara uopšteno ima, otvarao takve stvari, gledao privitke ili čak odgovarao na iste.

Ako se prijavljuju na neki forum ili neku newsletter listu ili bilo gde a ne žele dati svoju pravu adresu neka koriste 10minutemail, ili jednostavno otvore zasebnu adresu samo radi sporednih stvari i samo napave filtar koji će poruke prosleđivati na onu glavnu adresu. Paranoja se nekad isplati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 22:01 (Quark).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice