X10 mi je draži, ovaj je nekako preširoki.
A morali su negdje ugurati tipkovnicu. Meni se izvlačive tipkovnice na mobitelima uopće ne dopadaju, doduše, iako su ugodnije od virtualnih tipkovnica, ali ne baš mnogo...
Da malo je onako patuljast, ali sucelje je zanimljivo, ovo sa cetiri kuta, bas bi moglo bit korisno, a ne onako razbacano po ekranu kao na vecini mobitela.
Dajte nam nesto poput hTC Touch Pro-a 2 sa Snapdragon bebom i sve su rijesili:)
X10 mi je draži, ovaj je nekako preširoki.
Preširok?!? haha, optička varka, nešto što nije visoko odmah se čini preširoko... zapravo je iste širine kao i običan X10 ;) Zanimljivo ha?
Meni izgleda vrlo dobro. Tražim idealan mobitel odnosno smartphone a ovaj izgleda blizu tom idealu....
Malo mi se ekran čini premalim... Vidjeti ćemo poslije kada dobijemo malo detaljniju analizu uređaja!
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10mini?cc=hr&lc=hr
Evo linka pa da malo pogledate kakav je ovaj mobitel.
Moje misljenje je da konacno imamo jedan praktican multimedijan "touch screen" mobitel.
Jel ste li culi za timescape, super je stvar??
Ako često posjetiš facebook, twitter, itd. i ako imaš puno poznanika, onda je korisna stvar. Sms, e-mail, fb, itd. poruke dobiješ sređeno po prijateljima. Inače je dobar smartphone, dobro što je mali.
Stvarno mi se svida ovaj mobitel, mozes mi malo objasniti ovaj Timescape???
Da li se moze uzeti telefon i drugdje ili samo kod T-mobila?
Hvala
Timescape je aplikacija koja skuplja sms, email, mms, fb poruke ma jedno mjesto, i sredi ih po prijateljima. Znači, sve jedno kakvu poruku sobiješ, vidiš samo ime. Npr. ako tvoj frend stavi novu sliku na fb, ili objavi nešto, ti to odmah vidiš na mobitelu.
Mislim da ga možeš dobiti samo kod T-mobila na pretplatu.
Timescape ti je funkcija koja "skuplja" informacije sa svih komunikacionih kanala na mobitel - sa facebooka, e-mail, twitter, MMS, pozivi...
Evo da jos malo pojasnim...
Dobijete novi e-mail - on ce se odmah pojaviti na ekranu vaseg mobitela
Neko vam komentarise sliku na facbook-u - dobijete obavestenje na mobitelu...
Stvarno je dobra opcija i super brzo cete saznati sve sto je vazno :)
Slicna je i funkcija, mediascape, ali ona se ipak bavi drugim :DD
Hvala na brzom odgovoru!
Znaci on ce mi sve sakupljati, znaci da je kao jedna sekretarica...:-)
Dobro, to je vazno...kako sam pogledao opise, vidim da ima i GPS, ali to se stvarno moze koristiti umjesto jednog obicnog PDA, ili ima manje probleme?
Vidim, da je cijena sa pretplatom oko 1,5 tisucu kuna, da'l se moze kupiti bez pretplate, cak mi nije ni vazno da'l ima hrv. jezik na tom!
Ako zna netko nesto, molim ga da mi pise!
Pozzz
SE X10 mini u slobodnoj prodaji košta oko 2500 kn.
Od pda je sigurno bolji, a i ti pda uredjaji polako gube na vrednosti... mozda maximum HTC-ovi modeli, ali mi je sony ericsson bolji..
Surfovao sam malo po netu i nasao sam zanimljivu nagradnu igru na netu, a na istoj stranici mozete videti kako mobitel funkcionise.
Povezan je sa facebook grupom Sony Ericssona i u kontinuitetu stizu notifikacije, cool je bacie pogled :))
1898kn u simpa paketu i 2098kn samo uredjaj!!!
Ja sam ga gledao u psolijednje vrijeme..samo ne znam da li vrijedi izdat tolike pare..jeste da ima manji ekran, ali ostale specifikacije su mu bas dobre, tu prije svega mislim na kameru i ugradjeni GPS za navigaciju kao i WiFi....a to sto ima jos QWERTY tipkovnicu, ni to nije na zadnjem mjestu...:)
Kakva je ta Qwertry tastatura?
Qwety tastatura ti je kao kompijuterska tastatura... sadrzi sva slova :))
Na X10 mini pro je qwerty tastatura koja se odozdo otvara. To je korisno onima koji vole dosta da kuckaju, mnogo je lakse sa qwerty-em kuckati...
Bas bi bilo dobro da osvojim ovaj mobitel, malo da menjam, tako samo pratim onu stranicu da nesto ne propustim :))))
Interesantan je. Ne volim baš mobitele koji imaju samo dodirni ekran. Volim stvari 2in1.
SE X10 mini u slobodnoj prodaji košta oko 2500 kn.
Hvala na informaciji...to je dosta skupo, al sada sam trazio malo na netu u svom slobodnom vremenu, i nasao sam mjesto, gdje imas sansu pobijediti, sa sakupljanjem nekih rijeci...vrijedno je probati.
pogledaj na VIP-ovoj stranici i vidjet ćeš da košta 2500 kn u slobodnoj prodaji , a simpa paket košta 1899 kn!!!
Hvala, što si podijelio sa nama ove informacije:) ta nagradna igra bi bila super, ako bi ne trebela gledati cijeli dan ekran, i čekati te magične riječi...
Na sajtu Usporedi.hr - prestizni hrvatski sajt o mobitelima - ce da postave celokupan test Sony Ericsson X10 mini i moni pro mobitela.
Sa ovog sajta takodje kazu da su veoma zadovoljni i prijatno iznenadjeni ovim modelima- znaci dobre kritike ce biti :)
ps.
Evo saznah sve detelje pa reko da podelim sa oko ovoga finger break dance natjecanja.
Treba da napravite film o vasem sopstvenom "brejkovanju prsticima" u trajanju od jedne minute to posaljete ovde i vec ucestvujete u nagradnoj igri,
a glavna nagrada je put za London, sedam dana, all inclusive... Malo filmova je do sada napravljeno i postavljeno na sajt tako da su sanse vece.
Book,
U vezi ove nagradne igre - SE Xperia X10
Trebaju se skupiti "magicne rijeci" koje kada se skupe cinice jednu recenicu. U subotu je zavrsetak.
Ko bude bio najbrzi osvaja nagradu...
Vidio sam ovaj mobitel, bio mi je u ruci-- tako je malen jooj XD
kad postavljam sliku na pozadinu onda mi slika bude priko cijelog ekrana i još ako imam n ekranu kao timescape i google pretraživanje onda mi se slika cijela pokaže tek kad mičem ekran lijevo ili desno, pa dali zna netko kako mogu namistiti da mi sliku bude manja da je vidim cijelu samo dok je sat na ekranu?
Nadam se brzom odgovoru:
Ovako treba mi neki solidan mobitel,i zapeo mi ovaj za oko ima android i wifi i ima ovu tipkovnicu i to mi se dosta sviđa e sad,mobitel potpuno nov mogu dobiti za 229,50 KM,ili po tecaju 1KM=4KN, 918 KN
Jel vrijedi mobitel te novce,i netko je spomenuo baterija da mu je jako losa kod X8 i da nije siguran za ovaj moedl,jel to do njega ili su lose baterije kod ovih mobitela,ja bi najvise proveo nekako slusajuci glazbu i surfajuci(wifi)
Ako ne on predlozite neki drugi za slicnu cijenu :D