Sony Ericsson na trećem mjestu

poruka: 6
|
čitano: 955
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson na trećem mjestu".
18 godina
neaktivan

Pa neznam tko više kupuje LG i motorolu.

Čini mi se da bi SE trebao imati višu poziciju, jer imaju odlične telefone.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sony Ericsson i Nokia daleko najbolji

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina

Misilim da SE definitivno zasluzuje 1 mjesto ili 2, SE nije zasluzio biti treci, nego 1/2!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson na trećem mjestu

Slažem se, dobre karakteristike, uz nisku cijenu.

Možda bi trebali poradit na dizajnu, to im je veliki minus, zato i je samsung na drugom mjestu.

A i SE se znaju često gasit, to im zamjeram. Iako ga preferiram.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
Geek kaže...

Možda bi trebali poradit na dizajnu, to im je veliki minus, zato i je samsung na drugom mjestu.

Samsung je po meni najgori mobitel, pola mojih frendova ga ima, nemogu stavit ni igre ni teme, mobitel mi je sra*e, a jos mobitel mi upce nije lip pola Samsunga skoro isti izgled, svi crni/sivi i klizni.

SE, meni se nije niti jednom izgasio sam, jedino ako stalno radin na njemu, a ima par MB(3-8 mb) memorije unda zastopa i nakon minut se sam odblokira.
I SE mi imaju ljepsi izgled, sto se tice boja, Samsungi su ili sivi ili crni.

18 godina
neaktivan
markoal kaže...
Geek kaže...

Samsung je po meni najgori mobitel, pola mojih frendova ga ima, nemogu stavit ni igre ni teme, mobitel mi je sra*e, a jos mobitel mi upce nije lip pola Samsunga skoro isti izgled, svi crni/sivi i klizni.

SE, meni se nije niti jednom izgasio sam, jedino ako stalno radin na njemu, a ima par MB(3-8 mb) memorije unda zastopa i nakon minut se sam odblokira.
I SE mi imaju ljepsi izgled, sto se tice boja, Samsungi su ili sivi ili crni.

Ma ok slažem se, meni i nije toliko bitan dizajn, nego čujem po ostalima.
Kad im kažem uzmi SE, frendica kaže; Samsung mi je ljepši. Valjda one bolje znaju, xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice