Ta zadnja kamera je najnebitniji "napredak", stoga ako i je toliko loša, nije neki fail.
Veća je šteta loša rezolucija prednje kamere, jer VGA prolazi kod 4'' smartphonea ali na 10'' bih volio vidjeti megapiksele.
ne shvacas, logic ce redefinirat pola wikipedije samo da bi imo neki argument za trollanje u apple temi.
Da izadje ipad 3.0 debel 5mm tezak 100g, sa svim ovim, on bi 314zdio da to u biti nije CRNA boja nego mrvicu svijetlija i da nam apple pere mozak svima tvrdeci, dok mu valjda tolkom brzinom krv u mozak pojuri kad vidi "apple" da ne vidi kolko je superioran uredjaj s obzirom na "konkurenciju" koja ima USB, al nema nista bitnog.
Opet neka appleova matematika. HD video ili 720p video je rezolucije 1280x720 a to iznosi 921600 pikselaili 0,91 MPx. Kako kakmera od 0,7 ili 700000 piksela snima na 921600 piksela. Volio bi da mi neko to objasni
P.S. Izvor brojki http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_video
EDIT: @profa
DVD je vrlo bitan kao medij a ne kao format. Nemoj mi pricati daneko 4 GB materijala nekom drugom salje mailom. Ili to tvrdis?
dvd je nebitan. kome si ti zadnji puta slao 4 gb-a bilo čega? poslao si dvd poštom kako je netko pitao? ako je netko iz moje blizine dat ću mu na sticku. ako je daleko poslat ću mu nekim mail servisom koji to može poslati. ili ću staviti na hotfile ili neki drugi servis. ali nikada, ali baš nikada neću spržiti na dvd. shvati da tehnologija ide napred, dvd je propao. dvd se još koristi samo kod ljudi koji nemaju kompove, a imaju dvd player. ne znam niti jednu drugu kategoriju ljudi koji to koriste redovito.
p.s. što ti to uopće znači da je dvd bitan kao medij, a ne kao format?
Puno brže nego što ću dvd poslati poštom. u adapter ću ga uštekati. shvati već jednom da ako ti to treba kupit ćeš.
Puno brže nego što ću dvd poslati poštom. u adapter ću ga uštekati. shvati već jednom da ako ti to treba kupit ćeš.
adapteri? bogohuljenje
di ih hoces? i jel mozes igdje primit 4gb?
Odgovrio sam ti. Puno brze nego sto ces ti dvd poslati postom. Ako zelis ja cu tebi poslati mojim nacinom 4gb a ti meni posalji postom dvd pa cemo vidjeti koji ce brze doci. P.s. Pogledaj samo svoje poruke i vidjet ces koliko odgovora izbjegavas i nakeljis se samo na ono sto mislis da si u pravu
Nadam se da ipad nije ograničen ko iPhone da attachment sa maila nemoš spremit na disk, ili se to može i na Stivovom iPhonu? o.O

... i btw jedva čekam da dođe updejt i jail za 4.3