Smartbook iz Sharpa

poruka: 5
|
čitano: 1.517
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smartbook iz Sharpa".
18 godina
Smartbook iz Sharpa

Čemu to and how smart u need to be to buy that shit?

Stvarno žalosno da ljudi imaju potrebu biti online od jutra do sutra.

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Smartbook iz Sharpa
NEW_MAN kaže...

Čemu to and how smart u need to be to buy that shit?

Stvarno žalosno da ljudi imaju potrebu biti online od jutra do sutra.

joj, vec mi ljudi poput tebe idu na jetru, sto tebe briga kolko sati na dan ja zelim biti dostupan, jel lose sto je moja potreba 24/24 ?

to sto ti nemozes shvatiti sto je internet, cemu sluzi, kako se koristi i kuda ide... odnosno di cemo biti za 2,5, 10 godina, to je tvoj problem... ali nemoj pisati zbog toga gluposti i sranja... svatko tko smatra da je 24h dostupnost losa, jendostavno neka suti i zivi sa svojim zatucanim i glupavim uvjerenjima...

18 godina
Meni je sve jasno samo žalim kretene koji nemaju real life nego vise na internetu od jutra do sutra. Ako ciljaš na to da radi posla moraš biti online onda me stvarno zanima kakvi to posel imaš da ti tak neki poluproizvod omogućava da ga radiš?
18 godina
protjeran
Smartbook iz Sharpa

Rađe komunikacija putem ovakvih "čudesa" nego preko mobitela.. Iskreno telefonski pozivi su postali frustrirajući u zadnje vrijeme.. barem meni.. Data kartica u ovo (ili MiFi uređaj) i piči.. a mobitel za rezervu i hitne slučajeve (Hitna, Policija, familija). Ili smarphone sa kvalitetnom QWERTY tipkovnicom (ala HTC-ova TP2) + MiFi. XMPP messaging i email je danas standard a ne iznimka.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Meni je sve jasno samo žalim kretene koji nemaju real life nego vise na internetu od jutra do sutra. Ako ciljaš na to da radi posla moraš biti online onda me stvarno zanima kakvi to posel imaš da ti tak
neki poluproizvod omogućava da ga radiš?

Nije stvar samo u poslu, nego i stvarnom zivotu...

Ja na dan provedem 5-7 sati sjedeci za racunalom u poduzecu di sam zaposlen... ali normalno je da uz to vrijeme provedeno u uredu, provedem i nesto vremena online privatno?(meni je sasvim normalno, jer posao je posao a razonoda, razonoda...) ali to me onda vuce ponovo medju 4 zida... upravo su pametni telefoni privremeno rjesenje za moje "muke" a smartbook(veci ekran, tipkovnica, bolja baterija) konacno rjesenje tog prolbema...

Dodjem doma s posla, pojedem i odem na "ulicu" s ekipom, odem se voziti biciklom, odem setati u prirodu, plivati na bazen ili more... ako me tokom obavljanja tih aktivnosti netko zatreba(privatno ili sluzbeno) ja imam net na dohvat ruke, mail, dokumente... i mogu na "terenu" uz koju poteskocu (mali ekran) obaviti neke osnovne radnje, bez da odem doma i prekidam svoju aktivnost...

Zivot je danas dinamican i potrebno je naci najbolje tehnolosko rjesenje koje ce nam tu dinamicnost uciniti sto podnosljivijom... zato postoji tehnologija :) ne da mi budemo o njoj ovisni, vec da nam ona pruzi sto veci komoditet...

pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice