Ima li spomena o softverskim gimmickima? Dosta su reklamirali da S3 Mini dolazi s većinom softvera sa S3.
5 GB je slobodno, već se zna
Ima li spomena o softverskim gimmickima? Dosta su reklamirali da S3 Mini dolazi s većinom softvera sa S3.
preview: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini-review-932.php
Ma sedamsto. Mislim vise oko 2500 kn isprva, a onda po 1800-1900 u njuski.
Vise niko nece dat.
Iako mislim da nekak nema smisla time mijenjati ovaj HTC Evo 3D koji imam. Jest da je velik i ruzan i s losim ekranom po svjetlu, i da je ovaj brzi, ali mislim da cu sacekat jos malo.
Nid pod koju cijenu to nemoj mijenjat/prodat/razbit... Mob je malko ružnjikav, ali jedan od najboljih mobitela koji sam imao. Kamera ipo, brz, ekran odličan dok god nisi na suncu, veličina ekrana ODLIČNA, ma pre telefon. Ja se i dan danas kajem što sam svog prodao.
Ako na Njuškalu bude do 2250kn (300€) onda ok, sve više je previše
Fascinantno mi je da smo dosli do toga da mobitel dijagonale 4.3 incha ima sufiks mini ;)
Nadam se da budu ostali na trenutnim gabaritima samog uređaja i dali si truda svaki put sa pojavom nove generacije stavit veći ekran da bi jednog dana bili ekrani od ruba do ruba bez ikakvih bezela.
Fascinantno mi je da smo dosli do toga da mobitel dijagonale 4.3 incha ima sufiks mini ;)
Definitivno.
Dijagonale od 5'' su zbilja prevelike, 4-4.3'' su taman (stanu u dzep, pasu ljudima sa manjim šapama i sl.).
To sam i ja mislio. Neka onda izdaju i jedan micro.
Zove se S4 mini i referira se na mini verziju S4.
Isto kao iPad mini...
Definitivno.
Dijagonale od 5'' su zbilja prevelike, 4-4.3'' su taman (stanu u dzep, pasu ljudima sa manjim šapama i sl.).
Kako za koga. Uvijek reci da je tebi 5" preveliko. Meni je taman 5", nekom 5.5", a nekom je i 4" preveliko...
100 ljudi, 100 ćudi... 100 žena... :)
Zato ima za svakog po nešto.
Samo da je ekran 720p s 300 dpi konkurirao bi i s samom Galaxyu S4 :D Po meni 4,3 inča najoptimalnija veličina ekrana za svakodnevnu upotrebu
Ako je ekran kvalitetan, i 250 ppi je sasvim solidno i lijepo. Jer kad pogledaš, tko zumira toliko da se pikseli vide.
Eto, pogledaj Note II, 267 ppi a slika odlična.
Nije istina.
Note 2 ima RBG raspored podpixela, a S4 Mini Pentile, tako da se tu gubi dosta, recimo smatraj ga ko ekran od S2. Full RGB 217PPI. Tu su negdje.
Nista posebno, opet ne dobar ekran. HTC One S ima takav, i eto, nije to to. Pogotovo kad ce taj S4 Mini kostat ko suho zlato, bit ce skuplji od S3, dam se kladit.
S4 mini koliko sam vidio nema Pentile nego RBG..
Ovo kod nas bude barem 2.800-2.900 kn...
tako bi bio ko xperia z, a losiji je od njega puno.
Ja u dućanima vidio Xperiu Z za 5500 kn a ti tu pričaš o 3k kn.
Sve te cijene su relativne, i S3 mini ima od 3700 do 2000kn. Tako da treba potražit optimalnu ponudu.
On je Mini prema S4. Zato je nazvan S4 Mini. Realtivno.
Galaxy S+ (svojevrsni S2 mini) 122.4 x 64.2 x 9.9 mm (4'') 119g
Galaxy S Advance (takodjer svojevrsni SII mini) 123.2 x 63 x 9.7 mm (4'') 120g
Galaxy S3 mini 121.6 x 63 x 9.9 mm (4'') 111.5 g
Galaxy S4 mini 124.6 x 61.3 x 8.9 mm (4.3'') 107 g
To je fakat mini mob.
Uzi i tanji od svih prethodnika, i manje od 2% visi te i prilicno laksi.
To sto ima veci ekran ne znaci da je veci mob.
Uz to, po prvi put samsung na toj dijagonali ima nesto vise od 480x800, barem u ovom sto je lako dobavljivo kod nas (ili ce bit)
Predstavljene su cijene za Galaxy S4 mini na ruskom tržištu... Cijena mu je točno 2/3 cijene od S4.
Može se pretpostaviti da će mu cijena i kod nas biti oko 2/3 cijene S4, što znači oko 3000kn.
Odlicno, RGB raspored subpixela, tih 250+ PPI ce biti sasvim solidno.
Bome odlicno zaokruzen uredaj.
A da ima 720p zalazio bi u sferu S3 a ne moze to tak :D.
Ali da, odlican uredaj, i kostat ce uff ufff uff.
Hm, bojim se da će biti preskup za to što nudi..
Možda bi to bio dobar deal da je cijena kao sada SGS3 mini u bonbonu..
Vjerujem da će na Njuškalu držat cijenu od cca 2400-2500kn jer SGS4 drži cijenu od 4k KN, a i naši operateri će se polakomit pa stavit cifru od 500 eura...
Al za 300injak kn više dobije se Xperia Z (koja ima svoje minuse po pitanju disp i veličine, ali po perfomansama je neusporediva).
Pošto sam u procesu mijenjanja svog HTC Desirea nestpljivo sam iščekivao sgs4 mini zbog veličine displ, al cini se da cu zbog cijene ipak morat ici prema XZ i fakin 5".
Stigao u T-Mobile: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/novi-ugovor/mobitel/samsung-galaxy-s4-mini-black-x-mini-II-zvucnik?noRedirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-1&entityId=CpaHBumwV6BmRu2_8tmSY3-XUtYtlGQrGstHPA_SNzk1
Jel ga netko imao priliku isprobati? Kakav je ekran? Jel trza? Koliko traje baterija?
SIV mi je prevelik, dal da uzmem ovo il da pricekam One Mini?
Stigao u T-Mobile: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/novi-ugovor/mobitel/samsung-galaxy-s4-mini-black-x-mini-II-zvucnik?noRedirect=1&gapt=4-1-1-1-0-0-1&entityId=CpaHBumwV6BmRu2_8tmSY3-XUtYtlGQrGstHPA_SNzk1
Jel ga netko imao priliku isprobati? Kakav je ekran? Jel trza? Koliko traje baterija?
SIV mi je prevelik, dal da uzmem ovo il da pricekam One Mini?
Osobno mi se vise svida HTC One Mini.