Sličice na udaru zakona

poruka: 11
|
čitano: 1.666
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sličice na udaru zakona".
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

bože dragi šta sve neće izmislit.

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

gluposti. neka budu sretni da opće netko vidi njihove slike jer ja nisam čuo za te frajere koji ih tuže

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

Neki ljudi samo traže rupe...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

koje budale

Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sličice na udaru zakona

Neznam sto su ova dvojica postigla s tim al nekako sumljam da su omiljeni u njemackoj i da je to korak unaprijed. 

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

dvije su stvari beskonačne.... svemir i žalbe budala koje nemaju pametnijeg posla od tužbe googla jer im treba medijskog prostora ...

imam život, nemam grobno mjesto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sličice na udaru zakona
Black Knight kaže...

Neki ljudi samo traže rupe...

Pa sada, dakle, uhm, a joj, ah da tako nekakoNamigiva....
17 godina
danijel2006 kaže...

dvije su stvari beskonačne.... svemir i žalbe budala koje nemaju pametnijeg posla od tužbe googla jer im treba medijskog prostora ...

... osim što za svemir nismo sasvim sigurni.  Namigiva 

Stvarno blesavo... Na osnovu thumbnailova nije moguće napraviti korisnu reprodukciju i služe za puku identifikaciju dela, tako da, koliko mi je poznato, tu nema kršenja autorskih prava, mada je sigurno da se zakoni razlikuju od zemlje do zemlje. Ako ne žele thumbnailove svojih slika u Googleovim rezultatima, nek lepo onemoguće pristup botovima i ćao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 1:51 (Ivan(4)).
17 godina
Njemačkoj je potrebno novaca da plati bankama zbog krize. :)
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

Ovo nema veze ni sa parama i bankama ni sa krizom u Nemackoj. Ovakve i slicne ispade su sve cesci u Nemackoj vec vise od dve godine. Sve je pocelo malo od onog slucaja kade je decak usao u skolu i poceo da puca na drugu decu.

Konzervativci su okrivili video igre pa je puno njih zabranjeno i jos uvek imaju zabranu, kao recimo Quake 1, 2 i 3 a cetvorka je ostala "sama za sebe" izolovana od ostalog sveta jer su developeri bili uslovljeni da promene teksture i da nema krvi ako hoce da igra izagje u Nemackoj.

Onda su politicari poceli da posezu kad god je neki problem sa mladima, da su za to krive igre i otvoreni sadrzaji na internetu pa tako je skoro nemoguce da covek surfa u Nemackog a da browser automatski ne preusmeri stranice na Nemacku domenu, ma koliko puta vi utipkali .com, na primer.

Softver je cenzurisan filmovi isto, puno njih je "montirano" na posebni nacin koji je "prikladan" za ovo trziste samo da bi mogli da se prodaju pod rejtingom "za 16 godina" jer se rejting "za 18" tiho i elegantno izbegava. A onde gde to nije moguce na kutijama stoje velike - do pola kutije - crvene nalepnice da se taj softver ili film ne sme prodavati za mlagje od 18 godina i da kasijer treba traziti licnu kartu.

Da ne duzim, to sto su ova dva klovna tuzili google nije to samoinicijativno vec je to malo dublje i to se dogagja vec duze vremena od strane konzervativaca u nemackoj.

Ne biste ni verovali koliko je Nemacka konzervativna i zatvorenih pogleda.

Ne da mi se da opisujem mali milion slucaja i apsurda koji se dogagjaju svaki dan, kao recimo zadnji predlog da se uveca rejting oznaka na kutijama za softver i film pa tako sada zauzima 3.5 x 3.5 cm na kutiji itd... To mi nije bio cilj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sličice na udaru zakona

Ma to je se samo Microsoftova taktika kako da sjebe Google i nametne svoj Live pretraživać....

Preprozirno....

A za Quake

U Hrvatsko jedinom PC gaming magazinu su lijepo rekli: "Ludi ljudi, ubijaju i zbog refrena na tetrapaku mlika!"

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice