Slate na WebOS-u

poruka: 18
|
čitano: 2.917
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slate na WebOS-u".
16 godina
protjeran
Slate na WebOS-u

Izgleda odlično

Usput, nije

Uređaj HP Slate temeljen an WebOS-u

nego

Uređaj HP Slate temeljen NA WebOS-u

ReloadedImage.com - Free & simple image hosting service.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slate na WebOS-u

SIGURNO NAJBOLJI PROIZVOD. nisam od onih koji nešto favorizira,ali ako to ispunjava SVE moje potrebe po tom pitanju onda svi ipad-ovi -padaju u vodu. da mi je samo naći one zlurade komentare na hp slate ;)

Z

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slate na WebOS-u

Uređaji s webOS-om su previše nezastupljeni npr palm pre se moe kupit samo u Americi

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
RE: Slate na WebOS-u
opcom kaže...

SIGURNO NAJBOLJI PROIZVOD. nisam od onih koji nešto favorizira,ali ako to ispunjava SVE moje potrebe po tom pitanju onda svi ipad-ovi -padaju u vodu. da mi je samo naći one zlurade komentare na hp slate ;)

Proizvod koji još nije ni izašao je "sigurno najbolji proizvod"?

lol

18 godina
neaktivan
segregator kaže...
opcom kaže...

lol

HP fanija :) ponekada gore od apple fanova...

In Control
16 godina
neaktivan
Slate na WebOS-u

Bas mi je drago da stize konkurencija iPadu iako ne vjerujem da ce ova prva generacija dostici kvalitetu iPada. Apple je postavio dosta visoke standarde, ali i ostavio neke stvari otvorene konkurenciji (npr. prednja kamera).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
voyager kaže...

Uređaji s webOS-om su previše nezastupljeni npr palm pre se moe kupit samo u Americi

To jednostavno nije istina. Ako ne znaš, pitaj. Nemoj tvrditi.

Uređaji s webOS-om (ukupno 4 modela) su, kako koji model, dostupni u SAD-u, Kanadi, Meksiku, Velikoj Britaniji, Irskoj, Španjolskoj, Njemačkoj (gdje je za sada jedino dostupan bez ugovora, otključan GSM model) te odnedavna i u Francuskoj (tamo nisam ziher jel ima u ponudi otključan model bez pretplate).

Uostalom, kakve veze ima sada zastupljenost uređaja s webOS-om o čemu se ovdje uopće ne govori?

domicius
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 7:36 (domicius).
18 godina

Kad se već Palm Pre i iPad spominju, Palm Pre je 50$ skuplji od iPada

18 godina
neaktivan
segregator kaže...
opcom kaže...

lol

Pa i Ipad je bio najbolji a bio sam ona slikama i prezentaciji apple gdje je receno da net jednostavno radi ;)

18 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Bas mi je drago da stize konkurencija iPadu iako ne vjerujem da ce ova prva generacija dostici kvalitetu iPada. Apple je postavio dosta visoke standarde, ali i ostavio neke stvari otvorene konkurenciji (npr. prednja kamera).

I USB i multitasking i svasta nesto.

16 godina
neaktivan
segregator kaže...

?

Palm Pre je sićušan smartphone a iPad je naspram njega glomazan i još ktome sasvim druga kategorija proizvoda - tablet. :)

Kakve koristi od uspoređivanja cijena?

domicius
18 godina
domicius kaže...
segregator kaže...

?

Palm Pre je sićušan smartphone a iPad je naspram njega glomazan i još ktome sasvim druga kategorija proizvoda - tablet. :)

Kakve koristi uopće od spominjanja da je iPad skup?

Da je skup, da li bi ga kupilo toliko ljudi?

18 godina
neaktivan

BI!!!!

Mentalitet nasih ljudi je recimo da ako krpu iz turske prodajes po par kuna nece niko kupiti a ako nabijes cijenu koja je blizu cijene originala svi ce navaliti. Nazalost je tako. 

16 godina
neaktivan
logic kaže...

BI!!!!

Mentalitet nasih ljudi je recimo da ako krpu iz turske prodajes po par kuna nece niko kupiti a ako nabijes cijenu koja je blizu cijene originala svi ce navaliti. Nazalost je tako. 

Znaci ti tvrdis da ne postoji razlika u kvaliteti proizvoda? Sve je isto kvalitetno kostalo 1 EUR ili 100 EUR? Stvar je samo marketinga, ha? Mogu si misliti kako si obucen i kako ti izgleda kuca onda. A i auto ti je sigurno na drvenim oprugama jer ide isto kao i ovi "moderni" precjenjeni koje ljudi kupuju samo zbog reklame.

18 godina
neaktivan

Zasto golf II kosta toliko koliko kosta? I kupuju ga prije nego 5 godina mladji auto koji nije golf II? Pitao si konkretno ja ti odgovorio konkretno.

Skup je jer za cijenu nudi malo. Kad se kaze skup ne misli se na cijenu kao takvu i gleda se cost/benefit. Dachia logan je puno bolji auto u odosu na golf ako gledas sta dobijes za koliko para. Ali nije bolji auto kad gledas samo auto bez obzira na cijenu.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Zasto golf II kosta toliko koliko kosta? I kupuju ga prije nego 5 godina mladji auto koji nije golf II? Pitao si konkretno ja ti odgovorio konkretno.

Skup je jer za cijenu nudi malo. Kad se kaze skup ne misli se na cijenu kao takvu i gleda se cost/benefit. Dachia logan je puno bolji auto u odosu na golf ako gledas sta dobijes za koliko para. Ali nije bolji auto kad gledas samo auto bez obzira na cijenu.

Stari moj, vozi onda Dachiu i ostavi se iPada, nije to za tebe.

18 godina
neaktivan

Znam. JA kupujem prave stvari a ne igracke ;)

Igracke cu ostaviti mini logicu sa avatara ;)

16 godina
neaktivan
segregator kaže...
domicius kaže...
segregator kaže...

?

Kakve koristi uopće od spominjanja da je iPad skup?

Da je skup, da li bi ga kupilo toliko ljudi?

Ne znam s kime ti razgovaraš ali niti sam ja a niti itko drugi ovdje (pa niti u članku) spominjao koliko je iPad skup. iPad mene osobno ne zanima tako da mu ne znam niti cijenu.

domicius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice