- Uopće se ne radi o tome je li Skype zahtjevan ili ne. Microsoft jednostavno ne želi ulagati više niti centa u održavanje aplikacija, posebno onih besplatnih, za WP8.1 bez obzira bile one zahtjevne ili ne jer to jednostavno nema nikakvog ekonomskog smisla.
Ovo sam previdio u prvom čitanju, tvojom logikom ajmo ugasit WM10 jer ekonomski ne opravdava svoje postojanje, jer više je glasova Vesna Pusić danas skupila u UNu nego se Lumija prodalo. Lolčina.
Previdio si ti puno toga, npr i to, da o tome što ima ili nema ekonomskog ili bilo kakvog drugog smisla kad je u pitanju WM ne odlučuješ ni ti, ni druge trolčine s ovog foruma, nego samo, jedino i isključivo Microsoft. Naporan si/ste u svojim grčevitim nastojanjima da meni dokažeš kako ti misliš da je Microsoft u krivu. Halo?!?
Reality check - boli mene racku za:
- tvoje Lumije
- tvoje frustracije vezane za tvoje Lumije
- tvoje negativne stavove o Micosoftovoj mobilnoj strategiji, a vezano za tvoje Lumije i Skype za WP8.1
- broj potpisa koje je dobila Vesna Pusić
- Vesnu Pusić općenito
- broj prodanih Lumija
- tebe općenito
- ostale trolove općenito
Verstanden? Znači gubiš vrijeme. Što se mene tiče, ja sam s WM platformom apsolutno zadovoljan, sve aplikacije koje mi trebaju imam i u usporedbi s iPhonima koje sam prije toga imao ne nedostaje mi ama baš ništa. Telefon mijenjam otprilike svake dvije godine, tako da niti tu nemam problema. Kad i ako WM platforma propadne, prijeći ću na neku drugu, koja tada bude davala najbolji odnos uloženog i dobivenog. Elem, ti sad vidi što ćeš i kako ćeš dalje u životu, možeš nam o tome i ovdje pisati, no stavio sam te u filter tako da barem ja te poruke više neću vidjeti niti na njih reagirati, ali možda netko drugi bude.
Plonk!