SkyDrive u Windowsima 8

poruka: 29
|
čitano: 3.184
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SkyDrive u Windowsima 8".
14 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Odlično!

- Said Sikira
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: SkyDrive u Windowsima 8

To Ubuntu ima implementirano odavno i zove se Ubuntu One

17 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Pedofili. {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Kakva korist od toga kada su nam upload brzine "nula".

5 6 hvala 0
14 godina
odjavljen
alexspalato kaže...

a windows 8 ce se prodavat samo u hrvatskoj

16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
alexspalato kaže...

a windows 8 ce se prodavat samo u hrvatskoj

pa naglasio sam "nam"

14 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8
  1. Upload nam je mizeran, tako da je HR korisnicima sa plićim džepom to beskorisno
  2. Nema šanse da svoje dokumente dam na čuvanje ćelavcu koji se na predstavljanju novih Windowsa dere "Developers, developers!!"
bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Unix kaže...
  1. Upload nam je mizeran, tako da je HR korisnicima sa plićim džepom to beskorisno
  2. Nema šanse da svoje dokumente dam na čuvanje ćelavcu koji se na predstavljanju novih Windowsa dere "Developers, developers!!"

nije svima 
neki imaju mogucnost velikog uplouda(zagreb i neka okolica) 

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

I opet to moraju platiti više.

15 godina
alexspalato kaže...

Da, zato nitko ne koristi dropbox, right?

14 godina
odjavljen
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

od kuda ti pak to ?

btnet u neki kvartovima u zagrebu nudi 24/24Mbps internet za 270kn sa televizijom i telefonom

16 godina
neaktivan

Ne sviđa mi se taj koncept jedne mape koju synca. Zato sam i prešao sa DB na SugarSync Sinkroniziram više foldera na disku plus ima folder isto kao i DB za brzo šeranje i public linkove.

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

od kuda ti pak to ?

btnet u neki kvartovima u zagrebu nudi 24/24Mbps internet za 270kn sa televizijom i telefonom

Ah btnet nudi SDSL?

Nisam znao, ispravljam se, ali ipak većina je još uvijek na 4mbps/256kbps

14 godina
odjavljen

Nisam znao, ispravljam se, ali ipak većina je još uvijek na 4mbps/256kbps

to je istina ,no opet zgura se 

ja sam znao sa tom brzinom uploudat fileove po 10gb u komadu 
istina da treba tjedan dana no posalje se 

14 godina
neaktivan
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

A neki su u studentskim domovima. ;)

14 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Ovo mi se sviđa!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

od kuda ti pak to ?

amis ima 100/100 za 700kn naravno na optici

16 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Ne sviđa mi se taj koncept jedne mape koju synca. Zato sam i prešao sa DB na SugarSync Sinkroniziram više foldera na disku plus ima folder isto kao i DB za brzo šeranje i public linkove.

Ovo se i na Dropboxu riješi sa Junction-ima i Symbolic Link-ovima. Možda nije toliko elegantno, ali bez problema radi. Znači, originali dokumenata i foldera su unutar Dropbox foldera, a onda ih putem Sym Linkova i Junctiona stavljaš gdje hoćeš. Pri tome možeš bez problema manipulirati s datotekama i folderima s njihove sekundarne lokacije (copy, paste, send...). Meni zgodno jer sam prije korištenja Dropboxa imao svoju hijerarhiju foldera i zbog više razloga ju nisam htio mijenjati. Pa sam sve prvo stavio u Dropbox folder, a onda gore opisanim postupcima sve "vratio" gdje je i bilo. Bitno je samo da je original u DB folderu, a sym linkovi i junctioni onda idu gdje hoćeš. Obrnuto ne radi kak treba. Za sve to se koristi bespla alatka koja se može skinuti ovdje

18 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Ne znam kak bu to delalo, ali meni na Win7 samo problemi. Dok sam imao mappirane driveove na DropBox i jos jedan drugi servis WinExplorer nije htio refreshati nova imena (npr kreirate novi folder, upisete ime a ovaj se pobuni da ga nema), nedaj Boze slucajno tokom drag&drop-a preci misom preko mappiranog drivea...

I ovo forsiranje clouda. Vec sada provideri kukaju kak je problem sa kolicinom downloada, najavljuje se ukidanje flata, a svi samo o cloudu. Tko bu sutra placal silne promete?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drazen kaže...

I ovo forsiranje clouda. Vec sada provideri kukaju kak je problem sa kolicinom downloada, najavljuje se ukidanje flata, a svi samo o cloudu. Tko bu sutra placal silne promete?

Koliko sam upućen T-comu se korisnik isplati ako skida manje od 600GB mjesečno.

15 godina
neaktivan
Ja imam 4mbps upload na optici :)
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

od kuda ti pak to ?

Ne nudi samo btnet, nudi i ostali provideri.. ja sam na optici, imam iskon 10/10, ali iz nekog razloga i download i upload su višestruko veći, upload nikad nije ispod 15Mbps.. i cijene paketa su jednake bez obzira ma optiku, ja sam uzeo najskuplji paket i placam 280 kuna mjesečno.. bio bi red da i ostatak Hrvatske počne prelazit na optiku!

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 14:20 (jocker'86).
18 godina
jocker'86 kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...
Arnold Layne kaže...
Unix kaže...

nije svima 

od kuda ti pak to ?

Ne nudi samo btnet, nudi i ostali provideri.. ja sam na optici, imam iskon 10/10, ali iz nekog razloga i download i upload su višestruko veći, upload nikad nije ispod 15Mbps.. i cijene paketa su jednake bez obzira ma optiku, ja sam uzeo najskuplji paket i placam 280 kuna mjesečno.. bio bi red da i ostatak Hrvatske počne prelazit na optiku!

Nemaju svi sreću da žive u tih par ulica u Zagrebu gdje ima te optike!

18 godina
SkyDrive u Windowsima 8

Ne znam sto se zalite toliko na upload kod Dropbox-a.

Imam svega 1 Mb/s uploada, ali normalno koristim Dropbox. Koristio sam ga i dok je upload bio 256 Kb/s. Inicijalni upload veceg broja datoteka jeste gnjavaza, ali poslije uopste ne osjetim to. Kad kopiram/sejvam neki fajl u dropbox folder, ne cekam da se on uploada, jednostavno me ne zanima taj dio jer to radi u pozadini. Rijetke su situacije da cu kopirati nesto i htjeti to vidjeti na drugom racunaru nakon 5 minuta (za to cu na kraju krajeva koristiti USB stick - a ako su racunari u LAN-u to ce i dropbox prepoznati).

S druge strane, koristenje dropbox-a kao klasicne "backup" lokacije (npr. kopiranje "backup" fajlova u dropbox s vremena na vrijeme) - nema smisla i on nije namijenjen tome. On je namijenjen da se koristi kao "ziva" lokacija na racunaru, a obzirom da se sve sync-a na server - ujedno je i backup.

Btw...i ja se zalim na upload, jer masno placam 8/1 konekciju BH Telecom-u i 1 Mb/s uploada mi je malo za neke druge stvari - ali to je nevezana prica za Dropbox.

E sad, mene zanima da li je neko cuo da ce to biti dostupno i na Win7, odnosno prije Win8 dolaska, kao komponenta/aplikacija - jer prije nekoliko dana je bila vijest (glasina) o tome?

0 0 hvala 0
18 godina
Arnold Layne kaže...

od kuda ti pak to ?

nude i 10/10 za samo 99kn mjesecno, a nisam siguran da im je upload uopce limitran, jer cesto ide i preko 50mbps...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Arnold Layne kaže...

od kuda ti pak to ?

nude i 10/10 za samo 99kn mjesecno, a nisam siguran da im je upload uopce limitran, jer cesto ide i preko 50mbps...

ista situacija i kod mene sa iskonom, upload ide u beskraj :)

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
14 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

jedva cekam kad bum se mogel boot-at sa skydrive-a :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SkyDrive u Windowsima 8

Windows 8 mi se sve više i više sviđa. :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi, koje perverzije od konekcija imate :D Ja kod sestre imam 8mbita i kontam da je vrh a sad gledam vaše i snebivam se :)

A i meni se Win8 fakat sve više i više sviđa :)))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice