Skoro kao iPhone

poruka: 6
|
čitano: 1.174
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skoro kao iPhone".
17 godina
Skoro kao iPhone

A koja je cijena toga uređaja?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Skoro kao iPhone
Ag008 kaže...

A koja je cijena toga uređaja?

Ovisi o ugovornoj obvezi - pogledaj TV prilog na bugtv.bug.hr, tamo su navedene sve cijene.

drpetric
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 14:22 (drpetric).
17 godina
Skoro kao iPhone

HTC Touch Dual ti je oko 4600Kn

dok je T-mobile verzija MDA Touch Plus oko 3500KN samo ti zavisi koju tarifu si odabereš i koji pretplatu potpišeš pa ti cijena i pada.

Uređaj nema WiFi.

EDIT:

Baš sam pogledao filmić, primjedbaje ide na to da je dotični jako loše predstavio TouchFLO navigaciju. Imam HTC uređaj nešto stariji bez  TouchFLO i radi sve isto kao i ovaj. Ovo što je ovdje prikazano može svaki HTC (MDA) uređaj s ekranom osijetljivim na dodir.

Pogledajte TouchFLO navigaciju

http://www.htc.com.hr/assets/images/Mobile/MobileProizvodi/opce-pro-opis/TouchFLO.html

hcsc
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 14:36 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
Skoro kao iPhone

Meni samo nije jasno, kako moze doci jedan Apple koji nikada nije radio telefone niti nis slicno, i napraviti uredzaj koji svojim konceptom, upotrebljivoscu i sveukupnim dojmom jednostavno odpuhne sve bijedne pokusaje od gomile iskusnih firmi koji rade hw/sw mobil rjesenja godinama!

A sto se tive ovog htc vs iphone, ko je drzao u ruci oba, mislim da je jasno da usporedba uopce nije fer - gledano na multitouch sucelje!

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Skoro kao iPhone
hudo kaže...

Meni samo nije jasno, kako moze doci jedan Apple koji nikada nije radio telefone niti nis slicno, i napraviti uredzaj koji svojim konceptom, upotrebljivoscu i sveukupnim dojmom jednostavno odpuhne sve bijedne pokusaje od gomile iskusnih firmi koji rade hw/sw mobil rjesenja godinama!

A sto se tive ovog htc vs iphone, ko je drzao u ruci oba, mislim da je jasno da usporedba uopce nije fer - gledano na multitouch sucelje!

Imam HTC ali bez TouchFLO navigacije i što se tiče upotrijebljivosti samih uređaja iPhone nema što tražiti u tom segmentu. Imao sam u rukama i iPhone te što se tiče multitouch sučelje stvarno je odlično riješeno. Sada neznam kakvo je u usporedbi s TouchFLO navigacijom kod HTC-a ali mislim da ne zaostaje TouchFLO navigacija puno za iPhoniovim riješenjem.
U svakom slučaju osobno bih uvijek prije odabrao HTC naspram iPhona, što se tiče funkcionalnosti i upotrijebljivosti, mada nije loš ni iPhone, dobar je to isto mobitel.

hcsc
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 14:56 (HCSC).
17 godina
neaktivan
Skoro kao iPhone

mislio sam da se prebacim na ovaj uredaj, ali nema mi smisla nedostatak WIFI-a, i zato sam odustao. A i nije pametno kupit neki uredaj koji eksperimentira (touchflo). Nije bas kao Iphone....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice