A koja je cijena toga uređaja?
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
HTC Touch Dual ti je oko 4600Kn
dok je T-mobile verzija MDA Touch Plus oko 3500KN samo ti zavisi koju tarifu si odabereš i koji pretplatu potpišeš pa ti cijena i pada.
Uređaj nema WiFi.
EDIT:
Baš sam pogledao filmić, primjedbaje ide na to da je dotični jako loše predstavio TouchFLO navigaciju. Imam HTC uređaj nešto stariji bez TouchFLO i radi sve isto kao i ovaj. Ovo što je ovdje prikazano može svaki HTC (MDA) uređaj s ekranom osijetljivim na dodir.
Pogledajte TouchFLO navigaciju
http://www.htc.com.hr/assets/images/Mobile/MobileProizvodi/opce-pro-opis/TouchFLO.html
Meni samo nije jasno, kako moze doci jedan Apple koji nikada nije radio telefone niti nis slicno, i napraviti uredzaj koji svojim konceptom, upotrebljivoscu i sveukupnim dojmom jednostavno odpuhne sve bijedne pokusaje od gomile iskusnih firmi koji rade hw/sw mobil rjesenja godinama!
A sto se tive ovog htc vs iphone, ko je drzao u ruci oba, mislim da je jasno da usporedba uopce nije fer - gledano na multitouch sucelje!
Meni samo nije jasno, kako moze doci jedan Apple koji nikada nije radio telefone niti nis slicno, i napraviti uredzaj koji svojim konceptom, upotrebljivoscu i sveukupnim dojmom jednostavno odpuhne sve bijedne pokusaje od gomile iskusnih firmi koji rade hw/sw mobil rjesenja godinama!
A sto se tive ovog htc vs iphone, ko je drzao u ruci oba, mislim da je jasno da usporedba uopce nije fer - gledano na multitouch sucelje!
mislio sam da se prebacim na ovaj uredaj, ali nema mi smisla nedostatak WIFI-a, i zato sam odustao. A i nije pametno kupit neki uredaj koji eksperimentira (touchflo). Nije bas kao Iphone....