Sharpov e-rječnik

poruka: 7
|
čitano: 1.705
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sharpov e-rječnik".
17 godina
neaktivan
Sharpov e-rječnik

Mutava koreja... Zast bi to ikom ikad trebalo,128 jezika. Tko god to kupio on uzivotu nece imat prilike da iskoristi 10 % tih jezika kako treba. I jos zato 1600 kn platit pff radije cu kupit novi ekran :D

Strvinar,muuhahahah

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sharpov e-rječnik

Meni je malo logičnije za te pare kupiti netbook i na njega instalirati neki rječnik ili

koristiti online prevoditelj...

Arch user :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sharpov e-rječnik

Uz neke dorade i dodatne opcije, ovo bi bio jako koristan uređaj. Barem za nas koji puno putujemo.

Računajući da u svijetu ima 195 država, možemo zaključiti da ovaj uređaj sadrži jezike za većinu njih. Vjerujem da će svatko tko se ikada našao u nekoj zemlji gdje stanovništvo ne poznaje neke od stranih jezika cijeniti ovako nešto.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
18 godina
Sharpov e-rječnik

uredjaju fali wi-fi bez toga je nista

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Sharpov e-rječnik
crozoki kaže...

uredjaju fali wi-fi bez toga je nista

Da, stvarno, jako neophodno za jedan rječnik.
18 godina
Sharpov e-rječnik

pa mislim da bi bio potpuni uredjaj onda

zar ne bi bilo dobro u nekoj stranoj drzavi spojiti se na neki hot spot i otici na google maps vidjeti gdje ima neki restoran itd. i nakon toga u restoranu pogledati u rjecnik kako se kaze :ja bi jeo grah sa kobasicama :)Cool

mislim da bi internet bio dobar dodatak za ovakav rjecnik

osobito jer ima dobru i veliku tipkovnicu savrsenu za surfanje

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 14:33 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Sharpov e-rječnik
crozoki kaže...

mislim da bi internet bio dobar dodatak za ovakav rjecnik

S ovime se slažem. Ja sam i sam rekao da bi mu dobro došle neke dodatne opcije.

Ali u svom prvom postu, rekao si da bez WiFi-a ne vrijedi ništa, s čime se ne slažem. Jer to mu nije primarna namjena.

Veliki plus je sami broj ugrađenih rječnika, a da ne spominjem authentic native-speaker voice i TTS (Text-To-Speech).
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 14:41 (macak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice