Serveri koji ne valjaju

poruka: 20
|
čitano: 2.851
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Serveri koji ne valjaju".
18 godina
Serveri koji ne valjaju

Nek genije pita Google kako se "rade" serveri. ups, opet kenjam po M$-u... btw. za one koji koriste taj drek od facebook-a, a sporo im radi kao meni vrlo često, neka probaju iphone.facebook.com

Moj PC  
0 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

Očito je i njemu korištenje Facebooka naškodio pa priča gluposti.

i-VTEC

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Serveri koji ne valjaju

Zato jer ima drek od inžinjera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

A da kontaktiraju BUGov tim za overkloking? Da oni im to malo ubrzaju?

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

A možda čovjek muca i ne zna objasniti ponuđačima što želi  Smijeh

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
18 godina
Serveri koji ne valjaju

A vi hrpica zadrtih svetih ratnika ne koristite Facebook,ko zna sto bi se desilo da jos vi napravite profil Izlanuo se

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

Imati profil na facebooku je obavezno? SmijehSmijeh

To doubt, to discredit !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 16:05 (D4RKL1NG).

0 1 hvala 0
18 godina
RE: Serveri koji ne valjaju
D4RKL1NG kaže...

Tko to kaze?Cool

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
18 godina
zbuzanic kaže...

Nek genije pita Google kako se "rade" serveri. ups, opet kenjam po M$-u... btw. za one koji koriste taj drek od facebook-a, a sporo im radi kao meni vrlo često, neka probaju iphone.facebook.com

ili m.facebook.com, radi jos brze

18 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

pa ako je on tako pametan i zna kako treba radit servere - neka im pomogne napraviti najbrzi server na svijetu potrosnje 1 W. debil.

2 1 hvala 0
16 godina
Serveri koji ne valjaju

Oni bi "i ovce i novce" e nemože to tako. Ako hocete nešta jako i kvalitetno pa ljudi moji to treba i platiti!!! Sad barem znam zašto mi se Facebook onako sporo otvara i stalno nekakve greške

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zale kaže...

Oni bi "i ovce i novce" e nemože to tako. Ako hocete nešta jako i kvalitetno pa ljudi moji to treba i platiti!!! Sad barem znam zašto mi se Facebook onako sporo otvara i stalno nekakve greške

Problem je sto se prodaje macak u vreci...ti procesori su specifirani na jednu potrosnju a u stvari kao sto je covijek rekao uopste nerade onako kao sto pise...kao da kupis auto koje pise tamo trosi 12L/ po 100km a ti na autoput i opalis kad on potrosi 20 L....

Nisu tu male cifre u pitanju, ogrovna je potrosnja kod takve infrastrukture i naravno da svaki wat se cuva za  u dzepCool.

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
17 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

Edited: Me didn't know there's some mobile shit for shitty facebook.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 19:31 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina

Ma sto bi on bio pametan, ovdje ocito ima 5-6 puuuuuno pametnijih od njega, odrzavalju ljudi vece sisteme pa znaju :)

17 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
D4RKL1NG kaže...

Tko to kaze?Cool

niti ga imam niti ga ni želim

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
18 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

majstore,

ajde mi, please, objasni kakve veze ima Microsoft sa serverima?!?!?!

ti si stvarno nabrijan na MS? kaj ti je skrivio????

i kakve veze ima google sa serverima? i google kupuje servere kao i facebook, kao i sve ostale firme.

samo oni ne kupuju neke strojeve od 10.000 ili 20.000 kn vec neke blade servere (ako znas sta je to) od 300.000 kn na vise koji su vec sami po sebi dosta optimizirani po potrosnji struje, zauzecu prostora i sl...

@mejt

a ti vjerujes potrosnji koja pise u auto katalogu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 23:26 (sasa).
18 godina
neaktivan
mejt kaže...
Zale kaže...

Problem je sto se prodaje macak u vreci...ti procesori su specifirani na jednu potrosnju a u stvari kao sto je covijek rekao uopste nerade onako kao sto pise...kao da kupis auto koje pise tamo trosi 12L/ po 100km a ti na autoput i opalis kad on potrosi 20 L....

Nisu tu male cifre u pitanju, ogrovna je potrosnja kod takve infrastrukture i naravno da svaki wat se cuva za  u dzepCool.

a ti vjerujes potrosnji koja pise u auto katalogu?

18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

A da kontaktiraju BUGov tim za overkloking? Da oni im to malo ubrzaju?

To je posljednja stvar koja njima treba... oni traže što bolje performance per watt, i to ne samo od procesora nego od cijelog sustava.

A ako funkcionira za ostatak svijeta, zašto ne bi i za njih?  više mi se čini da je problem do njih, njihove radne snage i aplikacija...

16 godina
neaktivan
Serveri koji ne valjaju

Meni nije jasno, zašto ljudi imaju uopće taj Facebook?! Jasno mi je za one koji imaju rodbinu negdje vani, ili su ovdje došli na neko vrijeme pa žele biti u kontaktu sa ostalima...al uz svu današnju tehniku, mobitele, laptope, i koje kakve sranj..a, svi živi rade taj facebook. To je ona opcija...pogledaj moj profil pa mi se javi...! Po meni je to žalosno, koma i što ja znam. Iskreno, kad sam kod frenda i pokazuje mi nešto na svom facebooku, sve neka jadna ekipa. kaj me boli ona stvar gdje si bio, što i s kim si išta radio?! Ne, ekipa trpa kojekakva sranja na taj face...koma. Baš mi je drago što su spori, nadam se da će se jednog dana srušiti. :P

Hoky
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Covjece ovo je stvarno pretjerivanje! Kakve veze MS ima sa tim???

...Ti bi trebao naci neku pomoc grupu ljudi, ono tipa ovisnici o alkoholu, ti si ovisan o MS-u covjece, nitko ga ne spominje a ja jos nisam nikako vidio tvoj post bez M$ u njemu, pa ne moras ih toliko reklamirati! :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 16:40 (Luka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice