Sedmica u vodstvu

poruka: 70
|
čitano: 7.098
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sedmica u vodstvu".
18 godina
Sedmica u vodstvu

Pa sedmica se moze legalno koristit 120 dana, jer M$ daje grace period.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sedmica u vodstvu
tnakir kaže...

Pa sedmica se moze legalno koristit 120 dana

Da, ali to nije baš nešto. I dalje će ljudi piratizirati.

Prijavite se!- www.aboutgamers.tk
18 godina
Sedmica u vodstvu

A to ti je 3x godisnje reinstalacija sustava po par sati (ili jednostavno napravis image)...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Bilo bi interesantno vidjeti koliko je posjetitelja bugove stranice zapravo kupilo sedmicu a koliko ih je ukralo program s neta !

dobio od microsofta :)

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...
precijenjeni os je w7... reci mi što je tako posebno u w7 u odnosu na xp a da si ti primjetio

- kvalitetnija podrška za x64

- DirectAccess

- AeroSnap

- BitLocker

16 godina
neaktivan
southy kaže...

Volio bih vidjeti statistiku posjeta za non-Windows OS-ove...

desetak linuksoida i tri-četri maca :)

16 godina
cekpi kaže...
zbuzanic kaže...
precijenjeni os je w7... reci mi što je tako posebno u w7 u odnosu na xp a da si ti primjetio

- kvalitetnija podrška za x64

- DirectAccess

- AeroSnap

- BitLocker

nešto bitno zaboravljate, a to je gotovo nikakva fragmentacijakod win 7 zna se desiti oko 10% više ne, dok na xp-u nakon mjesec dana korištenja mi je već računalo bilo dosta sporije

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 13:52 (tenac).
16 godina
zbuzanic kaže...

precijenjeni os je w7... reci mi što je tako posebno u w7 u odnosu na xp a da si ti primjetio, osim onih desktop preview-a što je meni guba, te modernijeg ali prevelikog taskbara koji zauzima previše dragocijenog prostora, ne kužim, ako mi apsolutno sve što trebam radi na xp, objasni mi zašto bih morao na w7? imam divan skin, sve divno brzo stabilno radi već x-tu godinu.... eventualno, da možda kakvoj srednjoškoljki demonstriram GUI na W7;)

Probao sam W7 i moj laptop je rekao NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :) A da kupim novi laptop zato da bi imao novi skin, bio bih glup.

Ti si jedan od onih koji pljuju po onome što nisu nikada ni probali. Vidio si win 7 jednom ili dvaput te si odmah procijenio da je nikakav os. No to je možda sa tvog gledišta točno jer ti vjerovatno kompjuter ne koristiš za nišđta ozbiljnije od surfanja internetom itd. Kolege su već naveli nekakve prednosti 7. Ja ću navesti još jednu prednost. U win 7 postoje metapodaci i tagovi koji su u windowse uvedeni još od viste i poboljšani sustav traženja tj. indexsiranja podataka. Ja se nikad više ne bih mogao vratiti na xp i njegov sustav traženja i obradu podataka. Sada za svaku sliku mogu vidjeti datum, model fotoaparata kojim je slika, ime autora i još sttinu stvari. Iako se tebi ovakve stvari čine nevažnim nio meni su mnogo vžne jer raspolažem sa mnogo podataka i xp bi praktički izgubio razum dok bi tražio nešto. A ovo ti je budućnost. Metapodaci su budućnost. Nismo mi više na dosu da možemo u jednoj sekundi pregledatipodatke koje zajedno nemaju više od jednog mb. Sada imamo po tisuću slika i za svaku mogu napisati opis i tagove. To uvelike olakšava pretraživanje. A zamisli imati na xp više od tisuću slika i svaku svakidan moraš neku od njih tražiti. Upravo tu ulaže microsoft. On još poslje nastanka xp pokušava smiliti novi dadotečni sustav temeljen na metapodacima. A ti tu na xpu radiš na sustavu dadoteka koji se u principu nije mijenjao od dosa.

Zato više nikad na xp.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
17 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

e a kako to oni mogu znati? što nije ovo povreda privatnosti ili štaveć?

0 0 hvala 0
18 godina
Sedmica u vodstvu

BRISI

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 16:52 (tnakir).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice