Sedmica u vodstvu

poruka: 70
|
čitano: 7.097
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sedmica u vodstvu".
17 godina
neaktivan
RE: Sedmica u vodstvu
Tionio kaže...

a to su podaci sa?? BOL-a?

Pa piše ti odmah pored slike

"Windows 7 postao najkorišteniji OS posjetitelja Bug OnLinea"

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Sedmica u vodstvu

ja mislim da je to samo stanje za ovaj it forum gdje ima naprednih,kad sam zvao t-com rekli su mi da ne daju podršku za win 7,u stvarnom svijetu još se naveliko koriste xp i ie

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sedmica u vodstvu

Ne damo se mi XP-asi Cool. Doduse stavio bi i ja sedmicu, da je besplatna, jer ilegalu ne zelim.

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
Sedmica u vodstvu

Mogu statistike za linuxoide, OSX?

Ili takvih uopce nema Belji se

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:32 (tnakir).

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Sedmica u vodstvu

Moderniziraju se Bug fanovi. Uskoro ni neće biti korisnika XP- a.

Prijavite se!- www.aboutgamers.tk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

neznam sta ljudi vise vide u tom xp-u koji je totalno precijenjen os..oni koji jos nisu probali vistu,i sedmicu,seru po njima,i kazu kako je xp zakon..a da jednom probaju sedmicu,nikad vise nebi ni pomislili vratiti se na xp..onda bi pricali kako je xp smece Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:34 (robx).

20 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
robx kaže...

neznam sta ljudi vise vide u tom xp-u koji je totalno precijenjen os..oni koji jos nisu probali vistu,i sedmicu,seru po njima,i kazu kako je xp zakon..

a da jednom probaju sedmicu,nikad vise nebi ni pomislili vratiti se na xp..onda pricali kako je xp smece Namigiva

Mozda ljudi nemaju para za bacanje, a XP im savrseno sluzi.

Nisu svi pirati kao, jel'te, velika vecina ovdje Cool

17 godina
protjeran
robx kaže...

neznam sta ljudi vise vide u tom xp-u koji je totalno precijenjen os

Slažem se, ali situacija se popravlja.

Prijavite se!- www.aboutgamers.tk
18 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

Win 7 Rula, tim više jer se može banirati wmp i ie Namigiva

Peace and Love _ Frankenstein Build

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Mozda ljudi nemaju para za bacanje, a XP im savrseno sluzi.

Nisu svi pirati kao, jel'te, velika vecina ovdje Cool

u pravu si kad kazes da ljudi nemaju para za bacanje,pa ako nemaju nek ostanu na xp-u..ali zanimljivo je npr. to  koliko njih sto koriste xp pljuju po visti,a nikad je nisu ni isprobali,nego su mozda culi od nekoga da nevalja,pa sad i oni tako pricaju..da bi nesto ocijenio moras to i testirati kako bi na kraju mogao dati svoje misljenje..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:43 (robx).
17 godina
Sedmica u vodstvu

Kako ljude nagovoriti da se ostave XP-a:

24 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
robx kaže...

u pravu si kad kazes da ljudi nemaju para za bacanje,pa ako nemaju nek ostanu na xp-u..ali zanimljivo je npr. to  koliko njih sto koriste xp pljuju po visti,a nikad je nisu ni isprobali,nego su mozda culi od nekoga da nevalja,pa sad i oni tako pricaju..da bi nesto ocijenio to moras i testirati kako bi na kraju mogao dati svoje misljenje..

A tako ti je to. Balkanski mentalitet..., ali s druge strane stoje i pljuvaci XP-a...

Nesto kao ono - da Bog da susjedu crkne krava, pa taman usput krepale i moje dvije Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:45 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
robx kaže...

neznam sta ljudi vise vide u tom xp-u koji je totalno precijenjen os..oni koji jos nisu probali vistu,i sedmicu,seru po njima,i kazu kako je xp zakon..a da jednom probaju sedmicu,nikad vise nebi ni pomislili vratiti se na xp..onda bi pricali kako je xp smece Namigiva

nemaju svi pc koji može vrtit vistu/7... a možda im i netreba jaci... a xp dobro radi.

ali slažem se da je vista/7 bolji os :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:52 (nadimak888).
15 godina
neaktivan
klimama kaže...

Kako ljude nagovoriti da se ostave XP-a:

daj mi par tisuća kuna za novi KOMP i odmah prelazim na WIN 7 Osmijeh

HRVATI su ZAKON
16 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

Koristim xp iz 2 razloga

1. imam orginal :D

2.Ne zelim instalirati 7-icu na 2 GB rama, premalo mi je 700 MB za rad :D

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
freeman kaže...

Koristim xp iz 2 razloga

pa meni sedmica troši 700 mb a ne da mi toliko ostane

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
18 godina
Verbatim kaže...

Win 7 Rula, tim više jer se može banirati wmp i ie Namigiva

Prisustvo WMP-a i IE-a mi nikada nije bila smetnja da koristim, npr, Winamp, MPC HC i Operu, a ponešto od uključenog softwarea mi je veoma dobro došlo, pre svega Windows Media Center. Software dobijen uz moju ASUS-ovu TV karticu ne radi pod Vistom i 7-icom (a i inače je đubre), a DSCaler je nikako ne voli, tako da sam se dosta dugo mučio s ChrisTV-om dok nisam počeo da koristim Windows Media Center ugrađen u Windows 7. Sada mi kartica konačno radi kako treba, i teletext, i snimanje, i premotavanje, a i deinterlacing je bolji.

17 godina
neaktivan
freeman kaže...

Koristim xp iz 2 razloga

Ja mislim da ti ipak preuvelicavas. Ne znam o kojih 700 Mb pricas. Ocito nisi upoznat da od svih windowsa upravo sedmica zna kako da iskoristi ram, i to u pravom smislu te rijeci. Dao sam neki dan kao pokus cak 1768 MB virtuelnoj masini a integrisana mi je grafika ( HP 550 @ Windows 7 Ultimate 64 Bit ), i sve je radilo bez stekanja. Sto se tice gaminga tu vjerujem da bi bilo malo stekanja ipak. 4 GB su optimum danas, naravno govorim o 64 bitnim sistemima, koji su opet optimum danas :).

It's so deep how can you be so shallow
18 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

Meni trosi ajmo reci 1GB RAM-a (od ukupno 4GB), dok si stavim neke nove gadgete, laodam par filmica sa youtube-a, otvorim nekoliko review-a, a u pozadini jos svira winamp i zauzece mi pređe lagano 2GB.

Ovo sad nisam napisao da vidite koliko to resursa trosi nego da velim i da nakon svega ovog Win mi jednostavno leti, bez ikakvih stucanja, dugog ucitavanja nekog qurca itd.

XP mi nije tako glatko radio nakon svih tih stvarčica.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu
a ljudima kad jednostavno nesto radi, ostanu na tome, ali xp-a je fakat pregazilo vrijeme!
7ica je konacno neki oku ugodan win OS i koliko sam ga probao na kucnom kompu, em mi je brzi od xp-a, em je ugodniji za rad iako sam imao jedno neugodno iskustvo kad sam pokusao nakon uninstalla ponovno instalirati office 2003... za poluditi. demolira registry, korisnik si mora uzeti vikend da to sredi! a taman sam mislio da je blizu OSX-u :)
salu na stranu, xp ce mislim jos dugo ostati u djiru jer je prvi masovni OS koji se nije onako bezveze rusio kao win 98 i 95 recimo, i dosta ljudi ce otic na novi OS tek sa novim kompom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sedmica u vodstvu

Ma sedmica pametno radi što se tiče memorije, ako je nemaš, neće je trošiti, a ako je imaš, trošiti će je ko luda. Ja sam na svoje oči vidio da sedmica radi na dvojezgrenom atomu(ne netbook atom, već za desktop)te sa 1GB memorije i onim šrotom od intelove integrirane grafike, i sedmica je vrzila bez trzanja sa svim aeroefektima, jest da je bila friška instalacija ali ne vjerujem da bi se stanje kasnije pogoršalo(trošio je nekih 400-500MB RAM-a) Dok meni na kompu sa 6GB RAM-a, sada sa samo browserom otvorenim guta 2GB-a a sa par upaljenih programa lako se popne i do 3GB. Komp naravno uopće se ne usporava što je najboljeOsmijeh

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

Windows 7 je sjajan OS potpuno zadovoljan s njim preporučio bi svima koji imaju xp ili vistu da prijeđu na sedmicu

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Ivan(4) kaže...

Prisustvo WMP-a i IE-a mi nikada nije bila smetnja da koristim, npr, Winamp, MPC HC i Operu, a ponešto od uključenog softwarea mi je veoma dobro došlo, pre svega Windows Media Center. Software dobijen uz moju ASUS-ovu TV karticu ne radi pod Vistom i 7-icom (a i inače je đubre), a DSCaler je nikako ne voli, tako da sam se dosta dugo mučio s ChrisTV-om dok nisam počeo da koristim Windows Media Center ugrađen u Windows 7. Sada mi kartica konačno radi kako treba, i teletext, i snimanje, i premotavanje, a i deinterlacing je bolji.

Imam korisnika na XP-u kojem bim rado skinuo IE jer mu se stalno nakote kojekakvi spywareovi koji mu se inače nebi.

Što se tiče 7-ice, koristim je već neko vrijeme na poslu i moram priznati da su mi mišljenja podijeljena. Neke stvari mi rade mnogo brže, ali iako bi trebao biti stabilniji doživio sam već nekoliko BSOD-ova (laptop je generacijski namijenjen XP-u, možda to ima kakve veze?). Od ostalih stvari smeta me look&feel explorera koji mi se nikako ne sviđa, neke promjene tipa Task Scheduler i Event Viewer, hrpa problema sa pristupom datotekama, ...

Ono što je pozitivno je da sam zbog 7-ice (izgled, lopovska cijena u odnosu na npr. Englesku,...) prešao kod kuće na Ubuntu i shvatio da mi za kućni rad i web programiranje ona zadovoljava sve potrebe.

There's no business like showbusiness
18 godina
Sedmica u vodstvu

Volio bih vidjeti statistiku posjeta za non-Windows OS-ove...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica u vodstvu

Meni 64bit Origigi verzija guta 1,5Gb RAM-a sa KIS Internet Security 2010 i ostalim bitnim programima.Imam 4GB RAM-a

I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Mogu statistike za linuxoide, OSX?

Ili takvih uopce nema Belji se

Rezultati sigurno nisu tako bajni, no ima nas koji  dođemo na bug.hr sa *nix OS, recimo ja sam danas bio ovdje sa opensuse :) sad sam na w7. Ne treba zaboraviti da je BOL m$ powered :)

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
17 godina
robx kaže...

Je slažem se, a najsmješnije je što se sjećam sličnih otpora korištenju XP-a. Ista priča se i tada događala, da XP-i nisu ništa bolji od devedeset osmice, da traži snažnija računala, padale su izjave - ja nikad neću preći na XP, meni je 98 sasvim u redu. I onda se jadni linuksaši nadaju da će netko tko koristi windowsw preči na linux, pa ljudima je problem preći na noviju inačicu windowsa a kamo li na linux. 

18 godina

Posjedujem manji web site koji je više namijenjen mlađoj publici, no imam poptpuno drugačije rezultate za prošli tjedan (ili dva nisam siguran)

Google Analytics Google Analytics
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
18 godina
Ag008 kaže...

Posjedujem manji web site koji je više namijenjen mlađoj publici, no imam poptpuno drugačije rezultate za prošli tjedan (ili dva nisam siguran)

Dao si mi ideju, evo statistike mog sitea....

Statistika Statistika
A na drugome još veća razlika A na drugome još veća razlika
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 20:59 (southy).
18 godina
southy kaže...

Imam korisnika na XP-u kojem bim rado skinuo IE jer mu se stalno nakote kojekakvi spywareovi koji mu se inače nebi.

Što se tiče 7-ice, koristim je već neko vrijeme na poslu i moram priznati da su mi mišljenja podijeljena. Neke stvari mi rade mnogo brže, ali iako bi trebao biti stabilniji doživio sam već nekoliko BSOD-ova (laptop je generacijski namijenjen XP-u, možda to ima kakve veze?). Od ostalih stvari smeta me look&feel explorera koji mi se nikako ne sviđa, neke promjene tipa Task Scheduler i Event Viewer, hrpa problema sa pristupom datotekama, ...

Ono što je pozitivno je da sam zbog 7-ice (izgled, lopovska cijena u odnosu na npr. Englesku,...) prešao kod kuće na Ubuntu i shvatio da mi za kućni rad i web programiranje ona zadovoljava sve potrebe.

Mislim da je tvoj problem sa spywareom i IE-om do dotičnog korisnika barem koliko i do IE-a. Zarazi mu komp nekim od onih crva/virusa koji onemogućavaju korišćenje IE-a i stavi mu Firefox.  Nevinašce

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice