Savitljivi AMOLED ekran

poruka: 3
|
čitano: 969
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Savitljivi AMOLED ekran".
17 godina
neaktivan
Savitljivi AMOLED ekran

Mozda onda cak i zazivi idea paperless officea

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savitljivi AMOLED ekran

Nažalost, tako dugo dok svi, počevši od države i njenih službi, do raznoraznih šefova, managera i slično zahtijevaju izvješća prilagođena njihovim sposobnostima korištenja tehnologije (čast izuzecima), tako dugo ćemo koristiti papir i pisače.

Uz to, još je uvijek mnogo ljudi koji kaže da im je ipak lakše čitati s papira nego s ekrana - to je osobno mišljenje, i ja mislim da bi ovakav tip ekrana to mogao promijeniti, ali otpora uvijek ima - pa će ga tako biti i kod ovoga. Možda famozna generacija-Y puno toga ubrza

Ovakva riješenja su sigurno korak u pravom smjeru, i naravno, ja (kao i mnogi drugi) sam apsolutno za paperless office (odnosno čak paperless "sve"), no moramo biti realni pa pričekati još par (desetaka?) godina.

šta vas briga kakvo računalo imam, neću priznati ni ako me mučite
17 godina
neaktivan
Savitljivi AMOLED ekran

Sad,but true.Ja znam jednu firmu iz Sl. Broda koja je sve svoje papire pretvorila u PDF i sada rade  tim i imaju digitalne potpise.Sve u svemu dobro je da se vidi neki napredak

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice