Sandy Bridge, vjerojatno moja sljedeća nadogradnja nakon trenutnog Duo Core E5200 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sandy Bridge, vjerojatno moja sljedeća nadogradnja nakon trenutnog Duo Core E5200 
Samo za informaciju, ako uzmeš nekog sandy-a ispod 2 soma zaboravi na clockanje jer ga nema...
EDIT: haha Lebo1 je noob.
uvjeren sam da će to biti dobri procesori, ali ne vjerujem da će biti pristupačni širokim masama.
ako su sandy bridge zvijeri od procesora kakvi će onda bit nasljednici LGA1136 procesora koji bi trebali izać sljedeće godine(LGA2011)
Samo za informaciju, ako uzmeš nekog sandy-a ispod 2 soma zaboravi na clockanje jer ga nema...
Nisam neki overclocker, tako da me to previše ne zabrinjava... Sviđa mi se što je grafika integirana na procesoru (prema najavama dosta solidna), tako da će se i na grafičkoj kartici uštediti, jer je neće nit biti :D...
Vidit ću šta će pokazati testovi nakon što izađe, pa ako bude to kao što se očekuje, kupujem.
Ma izgleda da ću ipak preć na Sandy Bridge krajem slijedeće godine kad se normaliziraju cijene.
Vidjet ćemo kakva će konkurencija biti tj. buldožder...
EDIT: Lebo1 nađi si drugu zanimaciju na forumu, weky ti je otišao pa me zahebavaš ha?