Sandy Bridge na CES-u

poruka: 7
|
čitano: 2.275
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sandy Bridge na CES-u".
16 godina
neaktivan
Sandy Bridge na CES-u

Sandy Bridge, vjerojatno moja sljedeća nadogradnja nakon trenutnog Duo Core E5200 {#}

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Sandy Bridge na CES-u
MatkoBB kaže...

Sandy Bridge, vjerojatno moja sljedeća nadogradnja nakon trenutnog Duo Core E5200 {#}

Samo za informaciju, ako uzmeš nekog sandy-a ispod 2 soma zaboravi na clockanje jer ga nema...

EDIT: haha Lebo1 je noob.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 22:17 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Sandy Bridge na CES-u

uvjeren sam da će to biti dobri procesori, ali ne vjerujem da će biti pristupačni širokim masama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Sandy Bridge na CES-u

ako su sandy bridge zvijeri od procesora kakvi će onda bit nasljednici LGA1136 procesora koji bi trebali izać sljedeće godine(LGA2011)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sandy Bridge na CES-u
Hyperion kaže...
MatkoBB kaže...

Samo za informaciju, ako uzmeš nekog sandy-a ispod 2 soma zaboravi na clockanje jer ga nema...

Nisam neki overclocker, tako da me to previše ne zabrinjava... Sviđa mi se što je grafika integirana na procesoru (prema najavama dosta solidna), tako da će se i na grafičkoj kartici uštediti, jer je neće nit biti :D...

Vidit ću šta će pokazati testovi nakon što izađe, pa ako bude to kao što se očekuje, kupujem.

18 godina
protjeran
Sandy Bridge na CES-u

Ma izgleda da ću ipak preć na Sandy Bridge krajem slijedeće godine kad se normaliziraju cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sandy Bridge na CES-u

Vidjet ćemo kakva će konkurencija biti tj. buldožder...

EDIT: Lebo1 nađi si drugu zanimaciju na forumu, weky ti je otišao pa me zahebavaš ha?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 16:37 (Hyperion).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice