Samsung Galaxy Pro

poruka: 17
|
čitano: 2.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Pro".
18 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

Napokon jedan mobitel na Androidu sa qwertz tipkovnicom. To mi je najviše nedostajalo na ovoj platformi. Nadam se da će i drugi proizvođači krenuti sličnim putem.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

piše Qwerty a ne Qwertz...mala ispravka

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

Ovo bi im bome i moglo uspjeti. Cini mi se dobro izvedeno i prakticno za poslovnjake.

Još da ima mail aplikaciju i sam sistem pretplata kao BB, ovakav uređaj bi po meni bio bolji od BB.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Samsung Galaxy Pro

Ima ih nekoliko.

Motorola Dorid Pro, Milestone 1 i 2, Flipside.

HTC Desire Z...

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

Imaš i Motorolu pro i droid pro ,spice , HTC ChaCha ,ACER betouch , Kin One , Kin Two

1 0 hvala 0
15 godina
Valkic kaže...

Napokon jedan mobitel na Androidu sa qwertz tipkovnicom. To mi je najviše nedostajalo na ovoj platformi. Nadam se da će i drugi proizvođači krenuti sličnim putem.

Možda je offtopic, ali zar nije jedan android mob s tipkovnicom i HTC Desire Z, malo je prije izašao nego Samsung Galaxy Pro čini mi se (bez obzira forsiraš li ovaj ili onaj brend)????  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

da ali je nije mislio na klizne mobitele...

1 0 hvala 0
18 godina
900 Ghz Snapdragon kaže...

da ali je nije mislio na klizne mobitele...

Nije mislio? Daj me malo prosvijetli, kako znaš što netko misli bez da isti to na neki način objavi.

Ono što je napisao je "qwertz" tipkovnica, a ako nije mislio na klizne onda je to mogao i reći. Jer eto misleći i samo na te (ne-klizne) opet nije u pravu, pa možda je u pitanju samo neznanje da postoje bilo kakvi.

Ono što je jasno napisao to je Android, a ti si unatoč tome naveo Kin jedan i dva koji s Androidom nemaju veze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 23:04 (Jazzer).
18 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

preferiram qwertz tipkovnicu o odnosu na klasican touch screen, a ovaj mi se uredaj dopada jer  je zasnovan na androidu... 

mirisem li ja to novi trend??

It s me against the world
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung Galaxy Pro

ruzan je, izgleda nekako jeftino..

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Pro

meni se ne svida niti malo

vise preferiram klizne tipkovnice...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

Djeluje vrlo nezgrapno, široko... kako li to uopće leži u ruci kada ga moraš prisloniti na uho?

Ili se Samsung fura na prve davne Palm Treo i BB telefone koje nisi ni pokušavao držati na uhu, već u ruci sa slušalicom "na žicu" u uhu?

Kako god bilo - ne sviđa mi se nimalo form factor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro

ovo me nekako podsjetilo da ne bi bilo loše da se i parni stroj ponovno počne koristit{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Pro
Nokia E serije je po meni top za ovakave uredjaje.Jedino sto moze btit prednost Samsunga, je Android.
Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Čuo sam i za Motorolu i HTC Desire Z. Ali oni su klizni qwerty mobiteli. Ova Samsung je jedan od prvih (ne kažem i prvi) koji je kompaktni mobitel sa qwerty tipkovnicom.

Vidim da piše qwerty tipkovnica. Nadam se da će za naše tržište biti qwertz model.

Ono što sam htio reći je da mi je drago da su proizvođači počeli praviti i ovakve qwerty kompaktne mobitele sa Androidom. Nadam se da u skoroj budućnosti bude više takvih modela.

17 godina
Valkic kaže...

Čuo sam i za Motorolu i HTC Desire Z. Ali oni su klizni qwerty mobiteli. Ova Samsung je jedan od prvih (ne kažem i prvi) koji je kompaktni mobitel sa qwerty tipkovnicom.

Vidim da piše qwerty tipkovnica. Nadam se da će za naše tržište biti qwertz model.

Ono što sam htio reći je da mi je drago da su proizvođači počeli praviti i ovakve qwerty kompaktne mobitele sa Androidom. Nadam se da u skoroj budućnosti bude više takvih modela.

haha, kako da ne

Takvi blackberry-i postoje već 5-6 godina, a imaš i nokia-inu e-seriju s takvim modelima.

A kada smo kod Androida prvi su bili oni neki Huawei, pa Htc ChaCha, pa tek onda ovaj samsung

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
ChrisB kaže...

Djeluje vrlo nezgrapno, široko... kako li to uopće leži u ruci kada ga moraš prisloniti na uho?

Je, to je koncept veliki uređaj, mali ekran, ne kužim kome to treba, meni je ekran mali i kad je po cijelom mobitelu. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice