Samsung Bada 2.0 u pripremi

poruka: 5
|
čitano: 2.511
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Bada 2.0 u pripremi".
17 godina
neaktivan

Sve mi se čini da se Samsung fokusirao na razvijanje svojeg vlastitog OSa, nego na implementaciju Androida na postojeće uređaje.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sam protiv svih - hrabro ali i opasno

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bio sam na Bada developer dayu i tamo su spomenuli kako BADA nije OS nego je platforma. Sadm mi je zao sto onda nisam pitao koja je razlika :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Bada 2.0 u pripremi
JosephBullet kaže...

Bio sam na Bada developer dayu i tamo su spomenuli kako BADA nije OS nego je platforma. Sadm mi je zao sto onda nisam pitao koja je razlika :(

bada (piše se sa malim b) je platforma - sastoji se od operativnog sustava (neki real-time OS, Linux, BSD - ovisno o pojedinom uređaju i izboru proizvođača) na kojem "sjede" Device Layer (osnovne funkcije poput grafike, protokola, komunikacije, sigurnosti), Service Layer (pruža usluge - npr. socijalno umrežavanje, kartografiju, kupovanje aplikacija, surfanje netom, ...) i Framework Layer (pruža C++ API podršku - za programiranje).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Bada 2.0 u pripremi

Izlazi li i kada bada 2.0 za Wave 8500 ? 

In the end there will be only ( c )haoss ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice