Samsung - 40% Androida

poruka: 14
|
čitano: 2.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung - 40% Androida".
15 godina
neaktivan
Samsung - 40% Androida

A što je sa Badom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung - 40% Androida
Vuk7 kaže...

A što je sa Badom?

Pa piše u tekstu...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
themilition kaže...

Daj od...te s tim kvartalima,zaradama, gubicama...

U tekstu nema ni riječi o zaradama niti gubicima. Članak sadrži prilično zanimljive podatke ako se mene pita...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator
Pajco kaže...
themilition kaže...

Daj od...te s tim kvartalima,zaradama, gubicama...

U tekstu nema ni riječi o zaradama niti gubicima. Članak sadrži prilično zanimljive podatke ako se mene pita...

Nije valjda ni pročitao tekst. Da, članak sadrži zanimljive informacije, poanta je u trendovima na tržištu smartfonova i mobitela općenito.

13 godina
Vuk7 kaže...

A što je sa Badom?

rastura WP7

15 godina
neaktivan
Samsung - 40% Androida

Kvaliteta uvijek ispliva! {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
A wp i dalje na zacelju :D
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Kvaliteta uvijek ispliva! {#}

Ja sam mislio da g... uvijek ispliva na povrsinu.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
17 godina
moderator
gamer34 kaže...
A wp i dalje na zacelju :D

Čini se da se ljudima ne sviđaju pločice i sterilno, minimalističko sučelje. Microsoftu je problem što ne može ljudima "podvaliti" mobilne Windowse na isti način kao što im je podvalio recimo Internet Explorer. Svi ionako imaju ili iOS ili Android i prelazak s nekog od ta dva na WP platformu čini se kao pretakanje iz šupljeg u prazno, zapravo i gore od toga. Microsoft zaboravlja da današnji korisnici smartfonova (više) nisu većinom informatičari i da ih ne privlači ozbiljniji vizualni stil koji sa sobom nosi WP. Microsoft je jednostavno - zakasnio, bio je nedovoljno aktivan i otvoren.

Nokia je isto tako zakasnila - nije predvidjela da će se ljudi pomamiti za smartfonima, nije dovoljno radila na Symbianu, koji je ujedno pogrešne arhitekture za slabašne uređaje poput mobitela (ako izuzmemo top modele) i eto ti ga sad. Osobno mi je drago za propast Symbiana jer su ga gurali na preslabi hardver i jer je bio katastrofalno loša platforma za razvoj aplikacija - upravo to ga je pokopalo.

13 godina

Da, upravo to.

Nokia i Microsoft polažu sve nade u Apollo, to ćemo vidjeti.

13 godina
protjeran
Samsung - 40% Androida

Samo kvalitetna promidžba, dobre prezentacije i ništa više. {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@budokai

što se tiče slabijih modela, tu možda i ima istine, ali što se tiče top modela, gledajući posebno na SGS2, mobitel je sam sebi reklama. Najbolji smartphone u svoje vrijeme. Većina ljudi koja je kupila SGS2 je gledala da kupi najbolji smartphone, a ne zato što je Samsung.

Ja sam prvi takav koji je to gledao i isto tako mi neće biti žao kupiti dogodine HTC ili smartphone bilo kojeg drugog proizvođača ukoliko bude najbolji.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
protjeran
Samsung - 40% Androida

Dobro, imao sam prije SGS jedinice HTC desire s i ni po čemu Samsung Galaxy S nije bio bolji od Desirea koji je imao i flash bljeskalicu koju jedan SG na sramotu i iznenađenje cjelosvjetske populacije nije imao, a SGS je slovio kao "bolji" telefon.

Ima takvih primjera više.

Opet tvrdim da je dobar reklamni support 50% prenaglašene kvalitete.

EDIT;

Evo, sad imam SGS2 a radije bih kupio HTC 3D EVO jer je kompletniji mob ali je slabije u Hrvatskoj reklamiran (to sam kasno spoznao).

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 16:37 (Budokai).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Dobro, imao sam prije SGS jedinice HTC desire s i ni po čemu Samsung Galaxy S nije bio bolji od Desirea koji je imao i flash bljeskalicu koju jedan SG na sramotu i iznenađenje cjelosvjetske populacije nije imao, a SGS je slovio kao "bolji" telefon.

Ima takvih primjera više.

Opet tvrdim da je dobar reklamni support 50% prenaglašene kvalitete.

EDIT;

Evo, sad imam SGS2 a radije bih kupio HTC 3D EVO jer je kompletniji mob ali je slabije u Hrvatskoj reklamiran (to sam kasno spoznao).

Galaxy modeli su mi prednjačili pre HTC-om uvijek zbog AMOLEDA. Imao sam nekoliko vrsta Desirea i svi ekrani na suncu, odnosno na otvorenom općenito, katastrofa. Nikakva vidljivost. A osobno provedem 70% vremena van stana/kuće gdje nemam idealne uvjete.

Opet, mislim da zasluženo ima većinski udio s obzirom da jedino HTC konkurira sa svojim modelima, koji su kažem stvarno vrhunski. Tu i tamo netko izbaci nešto što bi moglo konkurirati, ali slabo.. SonyEricssona nema nigdje, tu i tamo se probije sa jednim modelom, u jeftinijem segmentu X8 eventualno, LG ne pamtim kad sam vidio na ulici... Tko je još ostao?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 17:39 (EchoOne).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice