Run-n-Read za rekreativce

poruka: 8
|
čitano: 2.026
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Run-n-Read za rekreativce".
13 godina
neaktivan

Don't know if stupid or clever idea.

I hit the CTRL key but I'm still not in control!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:16 (coso9288).

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uređaj je strava, no kao ideja je tek interesantna, jer tek manji teo ljudi želi da trči i čita. Pre će neko pustiti neku muziku, ili pak gledati TV nego čitati (dok trči). Ali uređaj radi super :)

/watch?v=yo15M9n6ilw

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Run-n-Read za rekreativce
Jako zanimljivo rjesenje,ali malo preskupo.
No svaka cast na ideji i pameti
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
jako dobro za ljude koji nemogu pomicati oci
16 godina
protjeran
Zar nije bolje slušati knjige ako se baš želi iskoristiti vrijeme tokom vježbanja?
15 godina

Otkud ovdje ljudi znaju da uređaj radi super, zar su ga isprobali? Mene zanima što se događa ako kretanje ima veću amplitudu od dimenzija ekrana, što ako je ekran pod kutem (npr položenna stolu - horizontalan)? Malo sam sumnjičav. Kao što neki kažu audiobooks su bolji izbor za trčanje. Ja ih čak nekad slušam dok putujem automobilom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 0:03 (jozef).
15 godina
neaktivan
jozef kaže...

Otkud ovdje ljudi znaju da uređaj radi super, zar su ga isprobali? Mene zanima što se događa ako kretanje ima veću amplitudu od dimenzija ekrana, što ako je ekran pod kutem (npr položenna stolu - horizontalan)? Malo sam sumnjičav. Kao što neki kažu audiobooks su bolji izbor za trčanje. Ja ih čak nekad slušam dok putujem automobilom.

Ako imaš ikakvu normalnu koordinaciju očima onda ti one "same" prate predmet, nečeš valjda ukočiti oči i dozvoliti da ti pobjegnu van ekrana...

Ta amplituda o kojoj pričaš je nesposobnost ljudskih očiju da refokusiraju predmet u delta pomaku pri nekoj brzini, a ne apsulutnom pomaku tijela.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 1:47 (Alkaline).
16 godina
neaktivan
A ako imaš i zrno pameti, a imaš, nastavit ćeš sa slušanjem audio knjiga. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice