Da li neko zna ako se moze ili ce se moci napravit upgrade (Android v1.5 na 2.0) na Samsung i7500 Galaxy?
Ako da, kako?
Ako ne, zasto?
Thx 
Da li neko zna ako se moze ili ce se moci napravit upgrade (Android v1.5 na 2.0) na Samsung i7500 Galaxy?
Ako da, kako?
Ako ne, zasto?
Thx 
Huh, za Galaxy neznam, ali jedna neprovjerena insajderska informacija iz HTC-a kaze da ce Donut (android 2.0) biti cak prije nove godine spreman za HTC Hero. HTC je izjavio da nece biti upgradea na 1.6 nego ce direktno ici na 2.0.
Dakle ne vidim razloga zasto ne bi isto napravio i Samsung
Jedva cekam, makar mi je Hero vec i ovako savrsen. Odlican telefon, svaka preporuka
**Ispravak 1.6 je Donut, 2.0 ima kodno ime Eclair
> među kojima se najviše ističe podrška za multitouch ekrane osjetljive na dodir
Uf, dobro je! Na trenutak sam se zabrinuo da se radi o multitouch ekranima NEosjetljivim na dodir.
neznam zašto takav naslov?
Nego već je najavljen uređaj na dvojci i to prvi koji nastupa na tržištu, a radi se o Motoroli Droid, sljedeće najave idu ka HTC-u Dragon i SE X3/X10
Huh, za Galaxy neznam, ali jedna neprovjerena insajderska informacija iz HTC-a kaze da ce Donut (android 2.0) biti cak prije nove godine spreman za HTC Hero. HTC je izjavio da nece biti upgradea na 1.6 nego ce direktno ici na 2.0.
Dakle ne vidim razloga zasto ne bi isto napravio i Samsung
Jedva cekam, makar mi je Hero vec i ovako savrsen. Odlican telefon, svaka preporuka
Hero je kazes mrak ha? ...mogao bi i malo opisat svoje iskustvo, sto ti se najvise svidja na njemu itd...
BTW, gdje si ga uzeo? Na pretplatu ili...?