Razvojni paket za Android 2.0

poruka: 6
|
čitano: 1.488
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razvojni paket za Android 2.0".
17 godina

Da li neko zna ako se moze ili ce se moci napravit upgrade (Android v1.5 na 2.0) na Samsung i7500 Galaxy?

Ako da, kako?

Ako ne, zasto?

Thx Belji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 16:22 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Razvojni paket za Android 2.0

Huh, za Galaxy neznam, ali jedna neprovjerena insajderska informacija iz HTC-a kaze da ce Donut (android 2.0) biti cak prije nove godine spreman za HTC Hero. HTC je izjavio da nece biti upgradea na 1.6 nego ce direktno ici na 2.0.

Dakle ne vidim razloga zasto ne bi isto napravio i Samsung

Jedva cekam, makar mi je Hero vec i ovako savrsen. Odlican telefon, svaka preporuka

**Ispravak 1.6 je Donut, 2.0 ima kodno ime Eclair

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 0:52 (syncmaster245b).
16 godina
neaktivan

> među kojima se najviše ističe podrška za multitouch ekrane osjetljive na dodir

Uf, dobro je! Na trenutak sam se zabrinuo da se radi o multitouch ekranima NEosjetljivim na dodir.

1 0 hvala 0
18 godina

neznam zašto takav naslov?

Nego već je najavljen uređaj na dvojci i to prvi koji nastupa na tržištu, a radi se o Motoroli Droid, sljedeće najave idu ka HTC-u Dragon i SE X3/X10

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Razvojni paket za Android 2.0
syncmaster245b kaže...

Huh, za Galaxy neznam, ali jedna neprovjerena insajderska informacija iz HTC-a kaze da ce Donut (android 2.0) biti cak prije nove godine spreman za HTC Hero. HTC je izjavio da nece biti upgradea na 1.6 nego ce direktno ici na 2.0.

Dakle ne vidim razloga zasto ne bi isto napravio i Samsung

Jedva cekam, makar mi je Hero vec i ovako savrsen. Odlican telefon, svaka preporuka

Hero je kazes mrak ha? ...mogao bi i malo opisat svoje iskustvo, sto ti se najvise svidja na njemu itd...

BTW, gdje si ga uzeo? Na pretplatu ili...?

18 godina
moderator

O HTC Hero postoji već tema, pa bih molio da se tamo nastavi rasprava o njemu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice