Blizzard očito dosta zarađuje u j. koreji na starcraftu, a sad i ovo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mocno izgleda, samo malo poskupo za mene.
Bilo bi dobro kad bi ih prodavali bez starcraft logoa
Onda to itko nebi kupio jer će ovo kupovati samo pro igrači starcrafta u j. koreji.
Onda to itko nebi kupio jer će ovo kupovati samo pro igrači starcrafta u j. koreji.
A tih mora da je jako puno, trebali bi napraviti dvije verzije
A tih mora da je jako puno, trebali bi napraviti dvije verzije
Pa i ima ih puno jer je u južnoj koreji igranje starcrafta nacionalni sport. Ta blizzard samoradi njih pravi starcraft. Osim toga ovo im je dobra reklama.
Ne znam za vas ostale al mene je ovo naježilo jer sam veliki fan StarCrafta i ovo je zasigurno sad na prvom mjestu moje wish liste :)
Baš me zanima hoće li tipkovnica biti dobra kao što izgleda :D
Fak this, dobiti epilepsiju od svih tih bljeskanja dioda kad se ufuraš i počneš klikat.
Da stave C&C logo kupio bih i ja barem nešto, ove slušalice nisu loše...
Lijepa kombinacija ali i cijena je lijepa:319,97 (Komplet) + racunajte si postarinu 15€ dodjete na 334,97€ (2455,33Kn)
Za te pare taman dodam jos 1000Kn i kupim jos jedan isti monitor koj imam te imam dual screen! ! ! :D
http://www2.razerzone.com/sc2/
hm, cek malo zar nije nisu cijene prikazane u dolarima, a ne u eurima!?
|_-_-_-_-_-_-_-_-_-_|
Razer je, u suradnji s Blizzardom, pripremio tri periferna uređaja prilagođena nadolazećem hitu StarCraft II. Riječ je oheadsetu Banshee, mišu Spectre i tipkovnici Marauder, svi dizajnerski usklađeni u duhu navedene igre.
Miš ima Razerov 3,5G laserski senzor od 5.600 dpi s pet tipaka, posebni sustavom LED rasvjete naziva APM (koji svijetli u ritmu brzina pokreta korisnika) te mogućnošću podešavanja tvrdoće tipaka. Miš namjerno ima malu težinu pogodniju RTS igrama, a cijena mu iznosi 79,99 eura. Tipkovnica Marauder također ima novi sustav osvjetljenja APM (Actions-Per-Minute), pozadinsko osvjetljenje tipki u nekoliko boja, opciju snimanja makroa tijekom igranja te izdignute tipke s većim razmakom za brže izdavanje naredbi. Oznake na tipkama su laserski rezane, a cijena ovog dodatka iznosi 119,99 eura.
Tu je još i headset dizajnerski prilagođen ostatku kompleta i s istim APM sustavom te ugrađenim kontrolama za glasnoću i upravljanje mikrofonom. Potonji je moguće i odvojiti, a cijena je 119,99 eura. Svi najavljeni proizvodi u prodaju kreću prije kraja rujna
|_-_-_-_-_-_-_-_-_-_|
Cjena je u EUrima nego nekontam kako ovo WWW2.Adresa.Com?
Mis me podsjeca na Roccat Kovu...
http://www2.razerzone.com/sc2/
hm, cek malo zar nije nisu cijene prikazane u dolarima, a ne u eurima!?
Ono što je u USA u dollarima, u europi je u eurima. Ista cijena, druga valuta... 
po meni je to jadno..jedino je headset solidan...tipkovnica najjadnija!
Malo me živcira svo to blještavilo, da se bar može nekak ugasit, npr. idem gledat film i onda mi u oči upada miš koji svijetli u 3 boje.
Poznavajući razer vjerovatno se može zagasiti svijetlo preko softwarea. Ovaj komplet periferije izgleda odlično i ima starcraft štih na što je razer vjerovatno i ciljao. Također želim reć da će ovo biti jedna od najigranijih strategija ikada sudeći po beti. Sudjelovao sam u beti i imam samo riječi pohvale. Dok ne zaigrate starcraft neznate što je RTS. C&C je mala beba za SC.
Ja mislio da je Razor 1911 za Starcraft