Razumna cijena za tako precizan uređaj...mislim kad se usporedi s Logitech-om
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po obliku isti MX500, ovo bi moga bit odličan miš, samo ipak malo preskup kad $ pretvoriš u € kad stigne kod nas u Europu
Zaboravljaš i PDV + ono malo dodatnog što naši trgovci vole povećati cjenu i op evo ti minimalca 
Ovako po slikama izgleda da bi mogao biti jako udoban mis za koristenje.
Ovisi samo kolika ce biti velicina
cijena, cijena
došlo je vrijeme novog miša meni...možda bi imperator se mogao udomit na mojoj goliathus smeće podlozi
Nikako nisam zadovljan Razerom ili nemam sreće...
Imam miš Lachesis i u posljednje vrijeme guma na scrollu se odvaja od kotačića te se ista skliže po njemu i dolazi do nemoguće kontrole ili ti scrollanja.
Pisao sam već o problemu tipkovnice Lycose na kojoj mi se ogulila non slip guma na često korištenim tipkama.
Mislim da cijena Imperatora kod nas u HR ne može biti ispod 650kn ako na predviđenu cijenu dodamo trenutačno važeći PDV.
cijena, cijena
došlo je vrijeme novog miša meni...možda bi imperator se mogao udomit na mojoj goliathus smeće podlozi
Preporucena cijena je 79,99$.
Tolika je i preporucena cijena Razer Lachesis misa, pa bi po nekoj logici Imperator kod nas trebao imati slicnu cijenu kao Lachesis, dakle nekih 500-550kn.
Jedino ako nasi prodavaci ne dignu cijenu jos vise jer eto ipak je to noviji model 
Ajmo oklade...ja velim da će bit 599,99kn 
Ovo mi je do sad najljepsi mis od Razera
Zna li ko kada to cudo dolazi na naše tržište?
EVO BAŠ SAM POGLEDAO USPOREDBU NA BUG TV-U S NEKAKVIM GENIUSOVIM MIŠEM ZA 200KN...REZLIKA NEBO I ZEMLJA...