Razer Imperator

poruka: 12
|
čitano: 4.500
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Imperator".
16 godina
neaktivan
Razer Imperator

Razumna cijena za tako precizan uređaj...mislim kad se usporedi s Logitech-om

365 dana za kompom :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Imperator

po obliku isti MX500, ovo bi moga bit odličan miš, samo ipak malo preskup kad $ pretvoriš u € kad stigne kod nas u EuropuNeodlučan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Razer Imperator

Zaboravljaš i PDV + ono malo dodatnog što naši trgovci vole povećati cjenu i op evo ti minimalca Viče

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer Imperator

Ovako po slikama izgleda da bi mogao biti jako udoban mis za koristenje.

Ovisi samo kolika ce biti velicina

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Razer Imperator

cijena, cijena

došlo je vrijeme novog miša meni...možda bi imperator se mogao udomit na mojoj goliathus smeće podlozi

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Imperator

Nikako nisam zadovljan Razerom ili nemam sreće...

Imam miš Lachesis i u posljednje vrijeme guma na scrollu se odvaja od kotačića te se ista skliže po njemu i dolazi do nemoguće kontrole ili ti scrollanja.

Pisao sam već o problemu tipkovnice Lycose na kojoj mi se ogulila non slip guma na često korištenim tipkama.

Mislim da cijena Imperatora kod nas u HR ne može biti ispod 650kn ako na predviđenu cijenu dodamo trenutačno važeći PDV.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 8:22 (Fluid Chili).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Razer Imperator
doxy kaže...

cijena, cijena

došlo je vrijeme novog miša meni...možda bi imperator se mogao udomit na mojoj goliathus smeće podlozi

Preporucena cijena je 79,99$.

Tolika je i preporucena cijena Razer Lachesis misa, pa bi po nekoj logici Imperator kod nas trebao imati slicnu cijenu kao Lachesis, dakle nekih 500-550kn.

Jedino ako nasi prodavaci ne dignu cijenu jos vise jer eto ipak je to noviji model Osmijeh

16 godina
neaktivan
RE: Razer Imperator

Ajmo oklade...ja velim da će bit 599,99kn Bogataš

18 godina
Razer Imperator

Ovo mi je do sad najljepsi mis od Razera

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Imperator
Meni je debilno to forsanje zelenog Razer logotipa na podlogama kad im 80% miševa i 100% tipkovnica ima PLAVO osvjetljenje. Šta ne stave bijelim ili sivim slovima ime podloge i zašto ga uopće stavljaju? Valjda znam koju podlogu imam, ne treba mi veliki natpis...
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Imperator

Zna li ko kada to cudo dolazi na naše tržište?

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Imperator

EVO BAŠ SAM POGLEDAO USPOREDBU NA BUG TV-U S NEKAKVIM  GENIUSOVIM MIŠEM ZA 200KN...REZLIKA NEBO I  ZEMLJA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice